Maria Stavang og Magnus Devold:

Skal jobbe sammen - igjen

Komikerparet Maria Stavang og Magnus Devold skal nok en gang delta i samme program.

KOLLEGAER: Maria Stavang og Magnus Devold er både samboere og kollegaer. Foto: Tore Skaar
KOLLEGAER: Maria Stavang og Magnus Devold er både samboere og kollegaer. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst kom den hyggelige nyheten om at Maria Stavang (26) og Magnus Devold (35) hadde blitt kjærester.

Siden den gang har komikerduoen har vært å se sammen på skjermen i humorprogrammet «Kongen befaler» og quizprogrammet «Alle mot alle». I sistnevnte program endte paret på en svært respektabel andreplass.

Torsdag formiddag var det imidlertid klart for Discoverys vinter- og vårlansering. På Rockefeller i Oslo var det i den anledning stappfullt av kjendiser, og to av dem som møtte opp var nettopp komikerparet Stavang og Devold.

Der kunne de nemlig avsløre at de skal jobbe sammen - igjen.

AVVIST: Maria Stavang får ikke med seg kjæresten Magnus Devold hjem til jul. Reporter: Thale Kristensen. Video: Thea Hope. Klipp: Celina Morken Vis mer

Både Stavang og Devold skal delta i Discoverys nysatsing «Den store matfesten - Toscana».

- Det er bare å komme på middag til meg, men da er det Magnus som lager maten, sier Stavang lattermildt fra scenen, under presentasjonen av programmet.

Sammen med ti andre deltakere, deriblant Vidar Villa (32), Hasse Hope (35) og Kristin Gjelsvik (35), skal duoen bryne seg på italiensk kjøkken og italiensk matkultur.

PÅ VINGÅRD: Ti kjendiser og to programledere bryner seg på italiensk mat- og vinkultur på en vingård i Toscana. Foto: Discovery
PÅ VINGÅRD: Ti kjendiser og to programledere bryner seg på italiensk mat- og vinkultur på en vingård i Toscana. Foto: Discovery Vis mer

Serien ledes av Ronny Brede Aase (35) og kokk Lise Finckenhagen (45).

- Vi har kost og marinert oss i deilig mat og deilig vin, det har vært en fest, sier Aase under presentasjonen.

Det er imidlertid ikke bare fest - kjendisene skal selvsagt også konkurrere. De skal bedømmes av lokale eksperter, i tillegg til Finckenhagen. Til slutt står det igjen en konge eller en dronning av italiensk matlaging.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer