Prins Harry og Hertuginne Meghan:

Skal sende Oprah-intervjuet i Norge

Det omstridte intervjuet med Harry og Meghan skal sendes på norsk tv.

LØGNER: - Vi kan ikke forbli tause når de kommer med løgner, sier Meghan i intervju med Oprah Winfrey. Video: CBS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig ble det kjent at prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) endelig tar bladet fra munnen - og snakker ut i et lengre intervju med ingen ringere enn Oprah Winfrey (67).

Intervjuet er ventet å rulle på amerikanske tv-skjermer søndag 7. mars, og det har siden kunngjøringen blitt spekulert hardt rundt om hvorvidt vi får sett intervjuet her til lands.

I beste sendetid

Nå kan imidlertid NENT Group bekrefte at intervjuet sendes på norsk tv. Dagbladet får opplyst at Oprah-intervjuet sendes på henholdsvis TV3 og streamingtjenesten Viafree mandag 8. mars klokken 21:30.

STORE FORVENTNINGER: Det er forventet flere avsløringer i Oprah-intervjuet. Foto: Harpo Productions/Joe Pugliese
STORE FORVENTNINGER: Det er forventet flere avsløringer i Oprah-intervjuet. Foto: Harpo Productions/Joe Pugliese Vis mer

Dermed får det norske folk vitne hertuginne Meghan i et omfattende intervju om alt «fra å bli kongelig, ekteskap, morskap, filantropisk arbeid til hvordan hun håndterer livet under intenst offentlig press», heter det i en uttalelse fra CBS.

Meghan og programlederen vil seinere få selskap av prins Harry, hvor paret vil åpne opp om beslutningen om å forlate Storbritannia til fordel for USA, og deres håp og drømmer for familien, som snart får et nytt tilskudd.

STOR SPENNING: Det er knyttet stor spenning til intervjuet med prins Harry og hertuginne Meghan som Oprah har gjort. Vis mer

I februar ble det nemlig kjent at hertugparet venter sitt andre barn sammen. Fra før har de den snart to år gamle sønnen Archie.

Dette blir hertugparets første store intervju sammen siden de trakk seg fra sine kongelige plikter i Storbritannia i mars i fjor, og flyttet til USA.

Stilte i intervju

Dette altså hertugparets første intervju sammen, men nylig var prinsen å se sammen med talkshow-verten James Corden (42) i «Carpool Karaoke». Der fikk man et lite innblikk i prinsens tanker om å forlate sin rolle i Storbritannia.

- Jeg gjorde det enhver ektemann og far ville gjort - jeg trengte å få familien min ut derfra, sa prins Harry til Corden, ifølge Sky News, og fortsatte:

- Vi trakk oss aldri unna ansvaret, og så vidt jeg vet, de beslutningene som blir gjort der, vil jeg aldri trekke meg fra. Jeg vil alltid bidra, livet mitt består av offentlig tjeneste, så hvor enn jeg er i verden vil det være det samme, sa han videre.

Underveis i intervjuet uttalte Harry også at han mener pressen har vært både «giftig» og «ødeleggende» for helsa hans.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer