Prins Harry og Hertuginne Meghan:

Skal sende Oprah-intervjuet i Norge

Det omstridte intervjuet med Harry og Meghan skal sendes på norsk tv.

LØGNER: - Vi kan ikke forbli tause når de kommer med løgner, sier Meghan i intervju med Oprah Winfrey. Video: CBS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nylig ble det kjent at prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) endelig tar bladet fra munnen - og snakker ut i et lengre intervju med ingen ringere enn Oprah Winfrey (67).

Intervjuet er ventet å rulle på amerikanske tv-skjermer søndag 7. mars, og det har siden kunngjøringen blitt spekulert hardt rundt om hvorvidt vi får sett intervjuet her til lands.

I beste sendetid

Nå kan imidlertid NENT Group bekrefte at intervjuet sendes på norsk tv. Dagbladet får opplyst at Oprah-intervjuet sendes på henholdsvis TV3 og streamingtjenesten Viafree mandag 8. mars klokken 21:30.

Dermed får det norske folk vitne hertuginne Meghan i et omfattende intervju om alt «fra å bli kongelig, ekteskap, morskap, filantropisk arbeid til hvordan hun håndterer livet under intenst offentlig press», heter det i en uttalelse fra CBS.

Meghan og programlederen vil seinere få selskap av prins Harry, hvor paret vil åpne opp om beslutningen om å forlate Storbritannia til fordel for USA, og deres håp og drømmer for familien, som snart får et nytt tilskudd.

I februar ble det nemlig kjent at hertugparet venter sitt andre barn sammen. Fra før har de den snart to år gamle sønnen Archie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer