Subwoolfer:

Skal være avslørt

Sam Ryder hevder han vet hvem som skjuler seg bak den ene maska.

HEMMELIG: Det har lenge versert rykter om hvem som skjuler seg bak Subwoolfer-maskene. Foto: Heiko Junge / NTB
HEMMELIG: Det har lenge versert rykter om hvem som skjuler seg bak Subwoolfer-maskene. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden Subwoolfer gjorde sitt inntog i norske Melodi Grand Prix, har ryktene om hvem som skjuler seg bak de gule maskene svirret.

Også under Eurovision Song Contest var det flere som spekulerte heftig - uten å komme nærmere en konklusjon om hvem Jim og Keith egentlig er.

Nå «bekrefter» imidlertid Storbritannias artist, Sam Ryder (32), én av identitetene.

Han hevder nemlig at han så Ben Adams (40) i Torino, under Eurovision. Avsløringen kommer i «Magic Radio breakfast», ifølge Daily Mail.

- Ja, absolutt. Han er en legende.

- Jeg så Ben ta seg en croissant på en buffet, og jeg tenkte bare «Vent, hva gjør du her?». Jeg er så fascinert av hele historien.

POPULÆRE: Norges Eurovision-håp Subwoolfers er meget aktive på sosiale medier, og de er like hemmelighetsfulle der som i virkeligheten. Reporter: Ørjan Ryland. Video: Agusta Magnusdottir / Dagbladet Vis mer

Han legger til at han ikke fikk muligheten til å spørre Adams om det, fordi han ikke ville avsløre at han hadde avslørt identiteten.

- Mens jeg snakket med en fyr i en ulvemaske tenkte jeg inni meg: «Jeg vet at du er Ben fra A1, men jeg vil ikke fortelle deg at jeg vet».

Det var Nettavisen som omtalte saken først.

Dagbladet har vært i kontakt med Ben Adams, som skriver følgende i en tekstmelding:

«Jeg så det. Jeg elsker Sam Ryder, men jeg tror hodet hans er 'up in space .... man», skriver han, og refererer tydelig til Storbritannias bidrag «Space Man».

I et innlegg delt på Instagram i går, i anledning nasjonaldagen, kan det imidlertid se ut til at han ga et lite hint. Da publiserte han to bilder, hvor bilde nummer to i karusellen er dattera hans som holder en banan.

På spørsmål fra Dagbladet om hvorfor han delte et bilde av dattera som holder en banan på Instagram, skriver han:

«Hun bare elsker bananer».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer