Trine Dehli Cleve:

«Skal vi danse»-dommer i sorg

Den rutinerte «Skal vi danse»-dommeren deler trist nyhet: «Kjæreste fineste mammaen min reiste til et bedre sted i går».

DELER TRIST INNLEGG: På Instagram forteller Trine Dehli Cleve om morens bortgang. Foto: Espen Solli / TV 2
DELER TRIST INNLEGG: På Instagram forteller Trine Dehli Cleve om morens bortgang. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trine Dehli Cleve (61), som i en årrekke har vært dommer i «Skal vi danse på» TV 2, melder på Instagram mandag at hun har mistet sin mor.

«Kjæreste fineste mammaen min reiste til et bedre sted i går», skriver hun blant annet og legger til at mora sovnet stille inn.

«En bauta i livet mitt har gitt himmelen en ny engel. Tusen takk for at akkurat du var mammaen min», skriver Dehli Cleve videre.

Ble syk

Til Dagbladet forteller «Skal vi danse»-dommeren at mora hadde vært syk en stund.

FORTID: Morten Hegseth tok over dommerjobben til ekskjæresten Tore Petterson i «Skal vi danse» før den 17. sesongen. Men kontakt har de ikke hatt. Video: Rød Løper Vis mer

- Mamma ble 85 år og har levd et godt innholdsrikt liv. Den siste tida ble hun preget av Parkinson sykdom som gikk over i demens. Så sånn sett har vi mistet vår mamma for ei tid tilbake, sier hun til Dagbladet mandag kveld.

Dehli Cleve er tydelig nedfor etter bortgangen.

- Familien er selvsagt preget av situasjonen men innser at hun er på et bedre sted nå, forteller hun til Dagbladet.

Får støtte

I kommentarfeltet på Instagram kommer det mange trøstende ord.

«Skal vi danse»-kollega Merete Lingjærde (60) er blant de som kommenterer.

BRUDD: Iselin Guttormsen danset med brudd i ankelen på premieren av «Skal vi danse» i fjor. Video: Steffen Pettersen/TV 2 Vis mer

«Kondolerer kjære deg», skriver 60-åringen.

Trine Dehli Cleve har vært med som dommer i «Skal vi danse» helt siden programmet startet i 2006, og er med det den eneste dommeren som har vært med i alle 17 sesonger.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer