«Skal vi danse»:

«Skal vi danse»-Eilev skadet på trening:
- Om jeg så må danse i rullestol, så skal jeg danse

Smertefull rumpestrekk.

SMERTER: «Skal vi danse»-deltakeren Eilev Bjerkerud (27), her med dansepartner Marianne Sandaker, har pådratt seg en vond strekk. Foto: Eilev Bjerkerud / Instagram
SMERTER: «Skal vi danse»-deltakeren Eilev Bjerkerud (27), her med dansepartner Marianne Sandaker, har pådratt seg en vond strekk. Foto: Eilev Bjerkerud / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): «Skal vi danse»-deltakeren Eilev Bjerkerud (27) fryktet det verste da han kjente et smertefullt rykk i rumpepartiet under en dansetrening tidligere i uka.

Fjorårets «Farmen»-vinner, som er blant favorittene på danseparketten, hadde pådratt seg en vond strekk, og måtte få behandling.

Det skriver TV 2.

- Bare dumhet

- Jeg er mest redd for at jeg skal slå opp strekken, og ikke gjøre det like bra videre utover i sesongen, forteller Bjerkerud til kanalen, og legger til:

- Om jeg så må danse i rullestol, så skal jeg danse.

Til Dagbladet forteller Bjerkerud at han er på bedringens vei.

- Det gjorde veldig vondt i starten, men nå går det heldigvis bedre.

- Hva skjedde?

- Jeg øvde på noe akrobatisk som jeg skal bruke i en dans, det var bare dumhet, sier 27-åringen.

Partnerbytte

Bjerkerud har vært hos fysioterapeut for å behandle strekken. For å dempe plagene har han fått kinesioteip, som er klistret på rumpe og lår.

Han forsikrer om at lørdagens danseopptreden ikke henger i en tynn tråd.

- Nei, det kommer nok til å gå bra, sier han.

Denne uka er det partnerbytte i «Skal vi danse». Bjerkerud danser vanligvis med Nadya Khamitskaya, men skal svinge seg med Marianne Sandaker førstkommende lørdag.

Ved siden av Eilev Bjerkerud, kjemper fortsatt seks andre kjendiser om å vinne årets «Skal vi danse»: Stine Brun Kjeldaas, Jenny Jenssen, Raylee, Markus Bailey, Petter «Katastrofe» og Alex Rosén.

Indre blødninger

Bjerkerud er langt fra den første ufaglærte «Skal vi danse»-deltakeren som skader seg.

En av de mest dramatiske skadene gjennom «Skal vi danse»-sesongene er det programleder Sigurd Sollien som står for. I 2008 rev han av muskelfestet på direkten, og pådro seg indre blødninger.

To år tidligere måtte Kristian Ødegård til legevakten etter at han fikk dansepartneren, Alexandra Kakurinas, albue i rett i ansiktet og kuttet seg kraftig i leppa underveis i den heftige dansen.

Dette er de verste «Skal vi danse»-skadene

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer