Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Skal vi danse»

«Skal vi danse»-framtida usikker

TV 2 vet fortsatt ikke når Emilie «Voe» Nerengs skadde dansepartner er tilbake på parketten for fullt.

SKADD PÅ PARKETTEN: Santino Mirenna ble skadd under en «Skal vi danse»-sending for to uker siden. Video: TV 2. Reporter: Jonas Scheie Hammer / Rød Løper Vis mer

Det ble dramatisk under «Skal vi danse»-sendinga for snart to uker siden, da Emilie «Voe» Nerengs (23) dansepartner Santino Mirenna fikk skulderen ut av ledd - på direkten.

Mirenna var derfor ikke å se på parketten under forrige ukes sending. I stedet ble proffdanseren Ivo Havranek, som har vært med i flere tidligere sesonger av TV 2-programmet, henta inn som Nerengs erstatter.

- Planen er at han skal være med på trening og lage koreografi, og at jeg danser med Ivo. Santino bidrar med ideer, og han kommer tilbake igjen så fort han er klar, fortalte Nereng da hun gjestet «God Morgen Norge», mandag forrige uke.

Det store spørsmålet har vært når Mirenna nettopp er klar for å komme tilbake på parketten.

NY PARTNER: Emilie Nereng dansa med Ivo Havranek under forrige sending, da Santino Mirenna ble skadd for to uker siden. Foto: NTB Scanpix
NY PARTNER: Emilie Nereng dansa med Ivo Havranek under forrige sending, da Santino Mirenna ble skadd for to uker siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tilbake på lørdag

Under lørdagens sending ser det ut til at 23-åringens dansepartner er tilbake - i hvert fall delvis.

Pressekontakt for «Skal vi danse», Håvard Solem, forteller til Dagbladet at Mirenna skal ha en rolle i dansen til Nereng og Havranek, som en av karakterene i «Alice i Eventyrland».

Han understreker at Havranek fortsatt er midlertidig dansepartner, til tross for at Mirenna blir å se på parketten, også. Det er fremdeles usikkert når han er tilbake for fullt, ifølge Solem.

Ved godt mot

Det var under et løft i dansenummeret at Mirenna pådro seg stygg skade i skuldreren. Samme kveld var det duket for «all stars»-sending, hvor tidligere deltakere var tilbake på dansegulvet. Nereng og Mirenna hadde med seg blogger Sophie Elise Isachsen (24).

I etterkant av hendelsen kommenterte danseren helsesituasjonen på sin Instagram-profil, der han virket å være ved godt mot.

- I går gikk dessverre skulderen min ut av ledd, men jeg er veldig glad for at jeg klarte å fullføre dansen. Jeg har fått god hjelp på legevakten, og så mye støtte fra hele «Skal vi danse»-familien. Jeg håper at jeg snart kommer tilbake på parketten igjen, skrev han den gang.

COMEBACK: Sophie Elise gjorde comeback på parketten da Santino ble skadd. Foto: NTB Scanpix
COMEBACK: Sophie Elise gjorde comeback på parketten da Santino ble skadd. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I likhet med Mirenna var også Nereng glad for at han klarte å fullføre dansen, til tross for smertene. Overfor Dagbladet forklarte eksbloggeren at hun ble svært overrasket da dansepartneren plutselig forsvant fra parketten etter fremførelsen.

- Det var skikkelig, skikkelig fælt, og satte en skikkelig støkk i meg. Jeg fikk så sjokk, fordi jeg skjønte ikke underveis at noe var galt. Det er det som er så utrolig, at han klarte å bite tennene sammen og fullføre dansen. Det står det så sinnssyk respekt av, sa hun til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media