ETTERLIKNER ORIGINALEN: Marna Haugen Burøe og Ørjan Burøe ville gjenskape det ikoniske løftet fra «Dirty Dancing», men forsøket gikk ikke helt etter planen.Vis merVis merVis merVis mer Vis mer

«Dirty Dancing»:

«Skal vi danse»-Marnas «Dirty Dancing»-stunt gikk ikke etter planen

- Nå fikk jeg brokk.

(Dagbladet): Helt siden hun ble kastet inn i årets «Skal vi danse»-sesong på kort varsel, har blogger Marna Haugen Burøe (36) hatt en spesiell dansedrøm: Patrick Swayzes «Dirty Dancing»-løft fra den berømte dansefilmen.

Da Dagbladet møtte Marna og hennes ektemann, komiker Ørjan Burøe (43) på presselanseringen til den nye sesongen av «Bloggerne» tidligere denne uka, tok de utfordringen på strak arm.

Til vanlig danser 36-åringen med Glenn Jørgen Sandaker, og det blir ikke så mye mer enn en svingom i stua med ektemannen. Likevel valgte de å prøve seg på det ikoniske løftet. Det gikk kanskje ikke helt etter planen.

Se video øverst i artikkelen!

- Nå fikk jeg brokk

Begge to tok imidlertid forsøket med et smil.

- Åh, nå fikk jeg brokk, sier Burøe og bryter ut i latter sammen med kona.

GIFT: Marna og Ørjan giftet seg i 2013 etter flere år som kjærester og samboere. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
GIFT: Marna og Ørjan giftet seg i 2013 etter flere år som kjærester og samboere. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

Overfor Dagbladet spøker han med at det blir mye dansing hjemme, og lite husarbeid fra kona sin side.

Haugen - som også er kjent under bloggernavnet «Komikerfrue» - er på sin side derimot ikke enig med mannen.

- Jeg satte på en klesvask før jeg dro i dag, sier hun og ler.

Haugen takket ja til «Skal vi danse» da det ble kjent at blogger Anna Rasmussen hadde trukket seg. Det sørget for at 36-åringen kun fikk en og en halv uke med trening før første sending.

Nerver

- En større utfordring tror jeg neppe jeg vil få igjen, og derfor takket jeg ja til å være med i «Skal vi danse». Jeg er ikke en ekstremsportutøver, men jeg elsker å sprenge egne grenser, sa 35-åringen og la til:

- Jeg er overraskende spent og nervøs, nattesøvn og matlyst er borte for kanskje første gang i mitt liv! Jeg håper det går over og at jeg kan ha det kjempemoro denne høsten, for jeg er absolutt med på dette for opplevelsen sin skyld og det er synd å la det ødelegges på grunn av nerver.

Da Dagbladet møtte danseløven i uka før premieren, var innspurten i gang og nervene høyt oppe.

- Jeg er liksom alltid sist, sa bloggeren.

- Det har gått heidundrendes fort fra jeg sa ja. Jeg har måttet jobbe ekstra hardt for å ikke havne bakpå. Vi er liksom litt utsatt her, og panikkstemningen føles ofte på, fortalte hun.