NY «BLOGGERNE»-PROFIL: Martine Lunde stepper inn for Anne Brith Davidsen i den nye sesongen av «Bloggerne» på TV 2. Foto: NTB Scanpix
NY «BLOGGERNE»-PROFIL: Martine Lunde stepper inn for Anne Brith Davidsen i den nye sesongen av «Bloggerne» på TV 2. Foto: NTB ScanpixVis mer

«Bloggerne»:

«Skal vi danse»-Martine blir «Bloggerne»-Martine

Anne Brith Davidsen slutter i «Bloggerne». Martine Lunde stepper inn.

1. januar er det populære programmet «Bloggerne» på TV 2 tilbake på skjermen. Torsdag kan imidlertid kanalen bekrefte at det vil bli noen endringer. Anne Brith Davidsen (43) vil ikke være å se i den kommende sesongen.

Det er et valg den bakeglade firebarnsmora har tatt selv, ifølge kanalen.

- Det har vært veldig deilig med en pause nå. Vi har jo vært med i fire sesonger, sier Anne Brith Davidsen til TV 2.

Til Dagbladet utelukker ikke 43-åringen et comeback i en seinere sesong.

- Det er jo deilig å få en liten pause for å fokusere på noe annet, også er det kanskje greit for seerne med litt utskiftning i deltakere innimellom, sier Davidsen til Dagbladet, og understreker at det er en pause hun tar fra programmet.

- Kanskje kommer man tilbake? Sier hun lurt.

Davidsen, som i den siste sesongen har delt mye av forholdet med sin tidligere kjæreste Erik Skaar i serien, synes samtidig det er deilig at det nylige samlivsbruddet ikke ble filmet.

PAUSE: I fire sesonger har seerne fått følge bloggeren Anne Brith Davidsen i serien «Bloggerne». Nå tar hun en pause. Foto: TV 2
PAUSE: I fire sesonger har seerne fått følge bloggeren Anne Brith Davidsen i serien «Bloggerne». Nå tar hun en pause. Foto: TV 2 Vis mer

- Takk gud for at det ikke kommer på tv, for det har ikke vært noe gøy i det hele tatt, sier hun.

Når Davidsen nå tar en pause fra programmet, betyr det at det blir plass til en annen blogger.

Samtidig kan TV 2 også avsløre at seerne igjen vil få et gjensyn med bloggeren og den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren, Martine Lunde (22), på TV-skjermen - som i hele høst har imponert seerne i sin deltakelse i «Skal vi danse».

Martine Lunde tar nemlig over for Davidsen i det populære programmet «Bloggerne».

- Jeg gleder meg til å være med i «Bloggerne». Det blir både morsomt og litt skummelt å dele så mye av hverdagen min. Nå kommer seerne mye tettere på, får møte familien min og vennene mine, og ikke minst følge kjæresteforholdet med Aleksander, sier hun til kanalen.

Anne Brith er god venninne med sin erstatter, Martine Lunde, og gleder seg til å følge med på programmet neste sesong:

- Det blir jo kjempegøy. Martine er jo så søt. Jeg heier på alle som er med, og skal absolutt følge med, sier Davidsen til Dagbladet.

Saken fortsetter nedenfor.

HVEM ER PENEST?: Kjærestepar Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl reiste tilbake til «Paradise Hoel», stedet de ble forelsket, for å jobbe i produksjonen. Da ga Se og Hør dem en utfordring, som sistnevnte i hvert fall synes var litt vanskelig. Video: Marie Røssland Vis mer

Ble kjærester på TV

Som nevnt har Martine Lunde vært å se i det populære danseprogrammet «Skal vi danse», der hun også konkurrerte mot kjæresten Aleksander Sæterstøl (22).

Mens førstnevnte danset seg inn til en imponerende tredjeplass i konkurransen, måtte Sæterstøl se seg slått av kjæresten, da han takket for seg mye tidligere i konkurransen.

KONKURRENTER: Aleksander Sæterstøl kommer ikke til å støtte kjæresten Martine Lunde under "Skal vi danse". Video: Helén Skogstad. Reporter: Julie Solberg Vis mer

Lunde og Sæterstøl møttes for aller første gang da de begge var deltakere i fjorårets sesong av realityprogrammet «Paradise Hotel» på TV3. Det oppsto raskt søt musikk mellom duoen, som siden den gang har vært kjærester.

I tillegg til at Lunde vant hjertet til den sjarmerende bergenseren det året, stakk hun også av meg seieren i konkurransen.

Mer reality

Realityhistorien til Lunde stopper derimot ikke der. I tillegg til å være en av «Bloggerne»s nye profiler, er hun også en av deltakerne i den kommende sesongen av «Farmen Kjendis».

Sammen med kjendiser som blant andre Trude Mostue, «Charter»-Svein Østvik og Kathrine Sørland, skal Lunde kjempe for kampen om tilværelsen i programmet som er ventet på nyåret.

Da Dagbladet snakket med Lunde etter at hun kom hjem fra innspillingen av TV-programmet, kunne hun fortelle at det var en stor omveltning å komme hjem igjen.

Saken fortsetter nedenfor.

I flere uker lever kjendisene sammen på en gård, 100 år tilbake i tid. Under «Farmen»-oppholdet fikk deltakerne tilgang til svært lite. Sminke og andre toalettsaker, foruten tannbørsten, måtte bli igjen hjemme.

Det var en stor overgang for den kjente bloggeren.

- Det er så klart uvant å komme hjem til alt det igjen. Her om dagen glemte jeg å ta på meg deodorant blant annet, uttalte hun den gang.