Anette Stokke:

«Skal vi danse»-vinneren skal bli mamma

Proffdanseren, som i 2018 gikk til topps i tv-konkurransen, skal bli mamma.

<strong>UTVIDER FAMILIEN:</strong> Anette Stokke og forloveden Øyvind Lien Eknes skal bli foreldre. Her med hunden Molly. Foto: Privat
UTVIDER FAMILIEN: Anette Stokke og forloveden Øyvind Lien Eknes skal bli foreldre. Her med hunden Molly. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2018 gikk Anette Stokke (31) helt til topps i «Skal vi danse» med tv-maleren Einar Nilsson (54). Tidligere i år kunne hun slippe løs jubelen nok en gang da kjæresten Øyvind Lien Eknes (34) fridde til henne.

Onsdag kunne Stokke dele nok en gladnyheten - nemlig at hun og forloveden venter sitt første barn sammen.

Det gjør hun på Instagram, med et bilde av en voksende babymage.

«Årets julegave», skriver hun under bildet.

View this post on Instagram

Årets julegave ❤️

A post shared by Anette Stokke (@anettesto) on

TV 2 omtalte gravidnyheten først.

Møttes under «Skal vi danse»

Når paret blir foreldre, og hvilket kjønn det er på den lille i magen, holder de skjult - inntil videre.

Til Dagbladet kan imidlertid de kommende foreldrene fortelle at de allerede nå venter et svært aktivt familiemedlem.

- Øyvind og jeg gleder oss veldig til å møte det nye familiemedlemmet. Det er en aktiv krabat som åpenbart liker å bevege seg masse der inne. Stor stas, forteller hun.

OPPMERKSOMHET: Birgit Skarstein og Philip Raabe fikk stående applaus etter deres første dans i «Skal vi danse». Nå forteller hun om oppmerksomheten og den veldig gode kjemien med dansepartneren. Reporter: Emma Eriksson. Video: Steffen Pettersen/ Rød Løper Vis mer

Det blir med andre ord en slags «Skal vi danse»-baby, ettersom paret møtte hverandre nettopp under konkurransen.

De jobbet nemlig begge i programmet i 2014 - hun som proffdanser, han på regi. Det var året etter at Stokke hadde satt sine bein i tv-konkurransen for første gang.

- Etter endt innspilling møttes vi for første gang bare oss to, og da var det full klaff. Og det har vært oss to siden, fortalte hun til Se og Hør da forholdet ble kjent.

<strong>VANT:</strong> Anette Stokke og Einar Nilssen gikk helt til topps i «Skal vi danse» i 2018». Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
VANT: Anette Stokke og Einar Nilssen gikk helt til topps i «Skal vi danse» i 2018». Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

Fridde med album

Kjæresten fridde på romantisk vis med et fotoalbum av de to, og tida deres sammen, har hun tidligere røpet til Dagbladet.

- Alt fra store hendelser, reiser og hverdagsøyeblikk. På de siste sidene hadde han skåret ut et hull med plass til en ring. Jeg ble sååå glad.

Hun beskrev frieriet som «koselig og nedpå» og «veldig oss». Når bryllupet finner sted er ukjent, men Stokke kunne fortelle at Einar Nilsson hadde takket ja til å underholde under den store dagen.

Stokke jobber ved siden av «Skal vi danse» som profesjonell danser og musikalartist på fulltid.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer