INGEN DANSEALLIANSE: Rune Laren aviser at han og Anna Anka ga hverandre danse-råd under matbiten. Foto: Jacques Hvistendahl
INGEN DANSEALLIANSE: Rune Laren aviser at han og Anna Anka ga hverandre danse-råd under matbiten. Foto: Jacques HvistendahlVis mer

Skal vi spise?

Rune Larsen inviterte Anna Anka på middag. Det ble en lang middagsdate.

(Dagbladet): Rune Larsen og dansepartner Olga Divakova inviterte Anna Anka og Glenn Jørgen Sandaker på middag tidligere i uka.

Det ble en lang og innholdsrik middag. Parene ble sittende på restauranten i over fem timer. Anna Anka og Rune Larsen vil ikke ut med hva de snakket om.

- Hadde vi fortalt hva vi snakket om hadde det blitt oppstandelse i Norge. Det hadde blitt overskrifter i avisene i et helt år, sier Anna Anka til stor latter fra Rune Larsen, som er godt gift med sin Edle Tornes Larsen.

Gode venner Selv om de to danseparene har mye å snakke om vil de ikke snakke om selve konkurransen, men de har favoritter.

-Vi snakket om tema som har med felles verdier å gjøre. Og til med ting vi kan være litt uenig om. Men det var en god samtale, understreker Larsen.

De to røper at de nå har blitt veldig gode venner.

- Hennes image og mitt image er nok veldig spisset i media. Jeg tror ikke vi er så ulike når det komme til stykket. Når vi kan snakke sammen i fem timer så er det fordi vi har noe å samtale om. Det er ikke dansen vi snakker om, sier han.

Vil savne Anders - Jeg kan si så mye at en av dem ga seg i dag. Anders Jacobsen er en kjernekar. Han er en vi komme til å savne i miljøet, oppsummerer Rune Larsen.

Anka er enig. Også hun kommer til å savne Jacobsen.

Gårsdagens utgave av «Skal vi danse» var viet Melodi Grand Prix-låter til Cha Cha og jive. Et eget Grand Prix-bord var satt sammen med Wig Wam, Guri Schanke og tidligere MGP-kommentator Jostein Pedersen.

Han likte showet, men var mest opptatt Anka.

- Hvorfor liker du henne?

- Liker? Jeg er nok mer enn det, sier han til Dagbladet og ler.

POPULÆR: Alle vil ha en bit av Anna Anka. Her nærmest slåss Jostein Pedersen og Rune Larsen om oppmerksomheten hennes. Foto: Jacques Hvistendahl
POPULÆR: Alle vil ha en bit av Anna Anka. Her nærmest slåss Jostein Pedersen og Rune Larsen om oppmerksomheten hennes. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer