«Skam»-skuespiller avfeier romanseryktene mellom ham og Astrid Smeplass

- Jeg er veldig singel. 

SINGEL: «Skam»-karakteren William, spilt av Thomas Hayes, avfeier romanseryktene mellom han og sangerinna Astrid S. Foto: NRK.
SINGEL: «Skam»-karakteren William, spilt av Thomas Hayes, avfeier romanseryktene mellom han og sangerinna Astrid S. Foto: NRK. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Onsdag var det duket for den årlige kjendiskampenNorway Cup i Oslo, hvor profilerte personer stiller opp til inntekt for veldedige organisasjoner.

I år var det MOT og PØBEL som ble representert.

Bare gode venner

«Skam»-skuespilleren Thomas Hayes (18), var en av kjendisene som hadde stilt opp på Ekebergsletta for å spille verdikamp.

I lang tid var det spekulasjoner om han og artist Astrid Smeplass, hadde funnet tonen, eller om de bare er gode venner.

Men til Seher.no avkrefter han ryktene:

- Vi er bare gode venner. Det var Morten Ramm som begynte å spøke med det, men vi er bare gode venner, og det er ingenting der, sier han.

I tillegg svarte han på det svært mange tenåringsjenter lurer på.

- Jeg er veldig singel om dagen.

Elevene ved «SKAM»-skolen: - Ja, det arrangeres hooke-fester

Dårlig form

Selv om Hayes ofte spiller fotball sammen med guttegjengen, var han spent på formen før onsdagens kjendiskamp.

- Det var veldig gøy, det er første gang. Så jeg gledet meg veldig mye til det. Men jeg er ikke i god fysisk form i det hele tatt. Jeg trener veldig sjeldent og ble andpusten med én gang, noe Morten Ramm ertet meg for, sier skuespilleren.

En rekke andre kjendiser hadde også møtt opp for å spille kamp i det flotte været.

Ikke forandret seg

«Skam»-rollen er Hayes første TV- rolle. Og tidligere i år snakket skuespilleren med Dagbladet om hvordan livet har forandret seg etter den populære TV-serien.

- Livet har forandret seg voldsomt. Nå blir jeg stoppet på gata og mange vil ta selfier med meg. Det er veldig rart egentlig. Og selvsagt tar mange meg for å være William - altså karakteren, sier han, og legger til:

SELFIE: Thomas Hayes fra TV-serien «Skam», sier livet har forandret seg mye etter han ble kjent. Her tar han selfie med fans under onsdagens kjendiskamp på Norway Cup.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
SELFIE: Thomas Hayes fra TV-serien «Skam», sier livet har forandret seg mye etter han ble kjent. Her tar han selfie med fans under onsdagens kjendiskamp på Norway Cup. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

- Jeg føler ikke at jeg har forandret meg så mye, men omstendighetene rundt har forandret seg helt

Det voldsomme oppstyret rundt ungdomsserien «Skam», har ikke skremt Thomas Hayes fra å satse videre som skuespiller.

- Jeg drømte om å bli skuespiller da jeg var liten. Skuespill er noe jeg har lyst til å drive med videre. Akkurat nå er det ingenting jeg heller vil enn å drive med dette her, understreker han.

Foreløpig er serien NRKs mest sette TV-serie på nett noen gang. Nylig bekreftet serieskaper Julie Andem overfor NRK at «Skam» får en tredje sesong. Selv om målgruppa er ungdommer, har «Skam» fått en mye større tilhengerskare.

- Serien treffer i målgruppa 16 år, men sees også blant dem som eldre og de som er yngre, sa prosjektleder Marianne Furevold-Boland til NRK tidligere i år.

Se Skavlan imitere «Skam»-Noora: - Jeg ekke forelska i William

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer