GIFT: Onsdag giftet Iman Meskini seg med sin «hemmelige» kjæreste Mourad Jarrari. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix
GIFT: Onsdag giftet Iman Meskini seg med sin «hemmelige» kjæreste Mourad Jarrari. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix Vis mer

«Skam»-skuespiller Iman Meskini har giftet seg

Skjedde i all hemmelighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere «Skam»-skuespiller Iman Meskini (22) har giftet seg i all hemmelighet. Onsdag ga hun sitt ja til Mourad Jarrari (27) i Oslo Rådhus og i moskeen.

Det melder VG.

Ifølge avisa møttes paret i juni 2018, og har holdt forholdet skjult for offentligheten fram til nå.

- Vi har vært opptatt av å holde noe vi ser på som veldig personlig og dyrebart for oss selv, uten påvirkning utenfra. Dette har gjort at vi kan fokusere på forholdet vårt i vårt eget tempo uten å hele tiden måtte definere hva vi er for alle andre, forteller Meskini til VG.

- Skal flytte sammen

I en e-post til Dagbladet skriver Jarrari at det å gifte seg har vært en felles drøm.

- Vi har begge alltid tenkt at vi en dag skal gifte oss, så det har egentlig handlet mer om å finne den rette å gifte seg med, skriver han.

- Nå begynner vi å spare til et stort nok bryllup som kan romme alle våre familiemedlemmer og venner. Derfor har vi gjort det enkelt denne gangen med å vie oss i Rådhuset og deretter i moskeen, for så å ha større fest seinere. Samtidig som vi ser etter en leilighet å flytte inn sammen i, legger Meskini til.

Fikk stjernestatus

Iman Meskini ble nærmest over natta et svært kjent ansikt både nasjonalt og internasjonalt, da hun debuterte som skuespiller i rollen som «Sana Bakoush» i NRK-serien «Skam».

Uten tidligere erfaring, ble Mesikini hyllet for sin tolkning av rollekarakteren, som slites mellom troen og tenåringslivet.

Da «Skam»-eventyret tok slutt, startet Iman i førstegangstjenesten i Luftforsvaret på Madla utenfor Stavanger. Da dette var over, fortsatte Meskini Midtøsten-studiene ved Universitetet i Oslo. I vår var 22-åringen også å se på TVNorge med «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

VANT: Søndag kveld ble vinneren av «71 grader nord» annonsert. Video: TVNorge Vis mer

I fjor ga hun også ut boka «#minhistorieminmening. 313 stemmer om hijab».

- Det er nok det jeg synes har vært det beste med «Skam», den stemmen jeg har fått. Så bare håper jeg at jeg kan bruke den for det den er verdt, så godt jeg kan, sa Meskini til Dagbladet den gang.

Hun beskrev prosjektet som en kul opplevelse, og fortalte at hun hadde fått veldig mange fine og positive tilbakemeldinger.

- Boka handler om hijab, fordi det er ofte det spørsmålet jeg får: Hvorfor har du den på? Og så er det veldig vanskelig å gi svar i en setning, sa hun, og la til:

- Det er også for å vise at det ikke finnes noe fasitsvar, og derfor har jeg inkludert mange meninger og stemmer om nettopp hvorfor folk har den på. For det finnes så mange grunner.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer