Ina Svenningdal:

«Skam»-stjerna tar forholdet videre

Skuespilleren røper gladnyhet på Instagram.

KJÆRESTER: Ina Svenningdal med kjæresten Ole Dennis Heggeli. Nå har de tatt et nytt steg videre i forholdet. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
KJÆRESTER: Ina Svenningdal med kjæresten Ole Dennis Heggeli. Nå har de tatt et nytt steg videre i forholdet. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I begynnelsen av desember 2019 kunne «Skam»-skuespiller Ina Svenningdal (25) dele nyheten om at hun hadde funnet lykken med Ole Dennis Heggeli. Det bekreftet hun til TV 2 under P3 Gull.

Da hadde det i lengre tid versert rykter om at Svenningdal hadde fått seg kjæreste.

Da Dagbladet møtte henne på premieren av Viaplay-serien «Besatt» i slutten av oktober det året, kom hun sammen med Heggeli. Den gang ønsket de to imidlertid ikke å kommentere hvorvidt de var et par.

Nå kan 25-åringen derimot avsløre den hyggelige nyheten om at hun og kjæresten har tatt forholdet ett steg videre - de har nemlig kjøpt seg leilighet.

Nyheten delte Svenningdal på Instagram.

«HJELP vi har kjøpt en LEILIGHET!», skriver hun under bildet av seg og kjæresten, der Svenningdal selv holder et nøkkelknippe i hånden.

I kommentarfeltet har flere kjente personer sendt sine gratulasjoner i retning det ferske samboerparet.

Influenser og tv-profil Vita Mashadi skriver «Hurraaa» og legger ved flere hjerte-emojier.

«Neeei så gøy!!! Grattis!!!!!», skriver Jorun Stiansen, mens Ingeborg Senneset nøyer seg med et langstrakt «Wohooooooooo».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer