KLARE FOR «SKAL VI DANSE»: (Bak f.v.): Geir Schau, Erik Follestad, Anna Rasmussen, Hedda Kise,Trude Drevland, Tommy Steine, Grunde Myhrer, Helene Olafsen. (Foran f.v): Ida Gran-Jansen, Cengiz Al, Jorun Stiansen og Erlend Elias. Foto: Bjørn Wad / TV 2
KLARE FOR «SKAL VI DANSE»: (Bak f.v.): Geir Schau, Erik Follestad, Anna Rasmussen, Hedda Kise,Trude Drevland, Tommy Steine, Grunde Myhrer, Helene Olafsen. (Foran f.v): Ida Gran-Jansen, Cengiz Al, Jorun Stiansen og Erlend Elias. Foto: Bjørn Wad / TV 2Vis mer

«Skal vi danse»:

«SKAM»-Yousef, Mamma til Michelle og Trude Drevland med i årets «Skal vi danse»

Nå er årets deltakere avslørt!

(Dagbladet): TV-profiler, komikere og artister er blant kjendisene som skal være med i årets sesong av suksesserien «Skal vi danse.»

En av de største overraskelsene er skuespiller Cengiz Al (19), kjent fra siste sesong av den populære serien «SKAM.» I serien spilte han Yousef Acar, hovedpersonen Sanas kjærlighetsinteresse.

Disse kjendisene er å se på parketten i årets sesong av «Skal vi danse:»

«God Morgen, Norge»-programleder Hedda Kise (44). Hun har også vært programleder for Artistgallaen for SOS Barnebyer i 2012, samt TV 2-programmet «Jenter på Hjul» i 2010.

Helene Olafsen (27), tidligere snowboard-kjører. I 2009 ble hun seniorverdensmester, og i år var hun med i NRK-programmet «Mesternes Mester.»

Saken fortsetter nedenfor.

SKUESPILLER: Cengiz Al var med i «SKAM,» men har også danset profesjonelt de siste årene. Det blir spennende å se hvordan han svinger seg i «Skal vi danse.» Foto: Bjørn Wad / TV 2
SKUESPILLER: Cengiz Al var med i «SKAM,» men har også danset profesjonelt de siste årene. Det blir spennende å se hvordan han svinger seg i «Skal vi danse.» Foto: Bjørn Wad / TV 2 Vis mer

Komiker Tommy Steine (47). Vært programleder i «Allsang på Grensen» og i 2010 var han med i kjendisversjonen av «71° Nord.»

Erlend Elias (34), som er makeup-artist, stylist og blogger. Han har også tidligere vært med i kjendisversjonen av «71° Nord,» og skal være med i årets «Farmen Kjendis.»

Trude Drevland (70), tidligere ordfører i Bergen.

Anna Rasmussen (21), bedre kjent under bloggnavnet MammaTilMichelle. Hun har vært med i flere sesonger av realityprogrammet «Bloggerne.»

Saken fortsetter nedenfor.

BLOGGER: Trebarnsmor og blogger Anna Rasmussen har tidligere skrevet på bloggen at hun flytter midlertidig til Oslo i høst. Nå vet vi hvorfor. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
BLOGGER: Trebarnsmor og blogger Anna Rasmussen har tidligere skrevet på bloggen at hun flytter midlertidig til Oslo i høst. Nå vet vi hvorfor. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Grunde Myhrer (20), deltaker i årets sesong av realityserien «Paradise Hotel.»

Bloggeren Ida Gran-Jansen (29), som vant TV 3-programmet «Hele Norge baker» i 2013, og deretter var hun finalist i den første sesongen av «Farmen Kjendis»

Geir Schau (57), radiovert i Radio Norge-programmet «Morgenklubben med Loven og Co.»

Saken fortsetter nedenfor.

RADIOSTJERNE: Geir Schau skal svinge seg på parketten i årets «Skal vi danse.» Foto: Bjørn Wad / TV 2
RADIOSTJERNE: Geir Schau skal svinge seg på parketten i årets «Skal vi danse.» Foto: Bjørn Wad / TV 2 Vis mer

Erik Follestad (28), ishockeyspiller for Vålerenga. Han er kanskje best kjent fra TV-programmet «Iskrigerne.»

Jorun Stiansen (33), vinner av sangkonkurransen «Idol» i 2005.

Ny programlederduo

For rundt en drøy uke siden ble det klart at det er Katrine Moholt (43) og komiker Anders Hoff (41) som skal være programledere for årets sesong.

- Det er en ære å få lov og være en del av den trettende sesongen av «Skal vi danse». Jeg har faktisk ventet i tretten år på å bli spurt, så jeg har skjønt at jeg ikke var førstevalget, men det er en utrolig hyggelig å endelig få sjansen, sier Hoff.

Saken fortsetter nedenfor.

KJENT TRIO: Anders Hoff (til høyre) er best kjent fra humortrioen «Raske menn» sammen med Calle Hellevang-Larsen (til venstre) og Øyvind Rafto. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
KJENT TRIO: Anders Hoff (til høyre) er best kjent fra humortrioen «Raske menn» sammen med Calle Hellevang-Larsen (til venstre) og Øyvind Rafto. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

- Jeg elsker dans. Jeg blir skikkelig glad av dans. Jeg har aldri danset noe aktivt selv, men jeg er rimelig god til å danse i dusjen, eller hva det heter. Jeg er gift med en utdannet danser, så jeg vet hva som kreves for å danse på høyt nivå. At de tør å utsette kroppen sin for dette er imponerende i seg selv, og at de ønsker at en halv million mennesker skal se på i tillegg, er galskap.

Han har blant annet gjort stor suksess i humorgruppa «Raske menn» sammen med Calle Hellevang-Larsen og Øyvind Rafto.

- Anders Hoff er tilbake i TV 2, og vi gleder oss til at han skal lede oss igjennom lørdagskvelden sammen med Katrine Moholt og resten av «Skal vi danse»- teamet, sier programdirektør i TV 2, Jarle Nakken.