Piers Morgan:

- Skamløse, bortskjemte drittunger

Tv-profilen raser mot hertugparet i Twitter-tirade.

RASENDE: Tv-profil Piers Morgan holder ikke igjen når han omtaler prins Harry og hertuginne Meghans avgjørelse om å trekke seg tilbake fra sine offentlige roller. Foto: NTB Scanpix
RASENDE: Tv-profil Piers Morgan holder ikke igjen når han omtaler prins Harry og hertuginne Meghans avgjørelse om å trekke seg tilbake fra sine offentlige roller. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag skapte hertuginne Meghan (38) og prins Harry (35) store overskrifter verden over etter at de kunngjorde at de trekker seg tilbake fra sine offentlige roller.

Siden gårsdagen har det blitt skrevet opp og ned om hertugparet, og kort tid etter kunngjøringen kom også det britiske kongehuset med en egen uttalelse om prins Harry og hertuginne Meghans beslutning:

«Diskusjoner med hertugen og hertuginnen av Sussex er på et tidlig stadium. Vi forstår deres ønske om å ta en annen tilnærming, men dette er kompliserte saker som vil ta tid å jobbe seg gjennom».

- Splittet Harry fra William

Det er imidlertid ikke bare det britiske kongehuset som har reagert på hertugparets kunngjøring. Allerede har avgjørelsen skapt reaksjoner verden over - ikke bare i mediene, men også i sosiale medier.

En av dem som ikke overraskende har fått med seg den store nyheten, er ingen ringere enn tv-profil Piers Morgan (54).

I en Twitter-tirade går han i kjent stil hardt ut mot hertugparet og deres beslutning om å trekke seg tilbake.

- Folk sier jeg er for kritisk mot Meghan Markle, men hun har droppet familien sin, droppet faren sin, droppet de fleste av sine gamle venner, splittet Harry fra William og nå splittet ham fra kongefamilien. Jeg har sagt mitt, skriver Morgan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer