Felicity Huffman:

- Skammer meg over smerten jeg har påført min datter

«Frustrerte fruer»-stjerna erklærer seg skyldig i universitetsskandalen.

TAR ANSVAR: Felicity Huffman, kjent som en av hovedpersonenen i «Frustrerte fruer», innrømmer at hun er skyldig i den såkalte universitetsskandalen. Foto: NTB scanpix
TAR ANSVAR: Felicity Huffman, kjent som en av hovedpersonenen i «Frustrerte fruer», innrømmer at hun er skyldig i den såkalte universitetsskandalen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Universitetsskandalen som har preget Hollywood den siste måneden har så langt hatt enorme konsekvenser for skuespillerne Lori Loughlin (54) og Felicity Huffman (56), som begge er siktet.

Førstnevnte ble løslatt mot en kausjon på nesten åtte millioner kroner, og fikk i etterkant sparken fra samarbeidet med tv-nettverket Hallmark Channel, som hun har jobbet for i mange år. Huffman, kjent for sin rolle i «Frustrerte fruer», måtte på sin side ut med omkring to millioner kroner i kausjon, som følge av siktelsen.

Begge har vært tause om bråket, og har ikke uttalt seg direkte om skandalen - som altså bygger på at de angivelig skal ha jukset for å få barna sine inn på eliteuniversiteter i USA. Nå har Huffman derimot brutt tausheten.

I rettsdokumenter som ble levert mandag, forklarer Huffman at hun har planer om å si seg skyldig i saken.

- Skammer meg

Flere amerikanske medier, deriblant The Boston Globe omtaler rettspapirene, der skuespilleren legger seg paddeflat etter skandalen.

- Jeg aksepterer min skyld, og med mye skam og anger tar jeg fullt ansvar for mine handlinger og aksepterer konsekvensene som kommer som et resultat av disse handlingene, står det i uttalelsen fra Huffman - som spilte karakteren Lynette Scavo i den populære tv-serien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer