Selena Gomez:

- Skammet meg

Selena Gomez forteller om hvordan hun opplevde det å bli sett på som et sexsymbol.

ÆRLIG: Selena Gomez var ikke helt tilfreds med coveret på et album hun ga ut i 2015. Foto: Mario Anzuoni/Reuters/NTB
ÆRLIG: Selena Gomez var ikke helt tilfreds med coveret på et album hun ga ut i 2015. Foto: Mario Anzuoni/Reuters/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selena Gomez (29) er blant stjernene som så godt som har vokst opp i rampelyset. I ung alder gjorde hun seg bemerket som skuespiller i blant annet «Magikerne på Waverly Place», og seinere har hun også slått seg stort opp som artist.

Men nå forteller 29-åringen at ikke alt bare har vært fryd å gammen.

- Jobber med følelsene

Under en rundebordssamtale med blant andre komiker Amy Schumer i regi av The Hollywood Reporter, letter nemlig Gomez på sløret om hvordan hun følte seg presset til å være et sexsymbol.

Hun forteller blant annet at da hun ga ut albumet «Revival» i 2015, skammet hun seg over albumcoveret, men at hun siden har lært seg å leve med det.

DEN GANG DA: Selena Gomez da hun ga ut plata i 2015. Faksimile: Albumcover
DEN GANG DA: Selena Gomez da hun ga ut plata i 2015. Faksimile: Albumcover Vis mer

- Jeg har virkelig vært nødt til å jobbe med følelsene fordi jeg innså at det stakk dypere enn det som foregikk, forteller hun til magasinet, og fortsetter:

- Og det var et valg jeg ikke nødvendigvis var glad for at jeg tok, men jeg tror jeg har gjort mitt beste, jeg prøver i det minste å være meg selv. Jeg er ikke en altfor seksuell person. Noen ganger liker jeg å føle meg sexy, men det betyr ikke at jeg skal være det for alle andre. Det kan være for meg selv.

- Formet meg

Da Dagbladet intervjuet Gomez for et knapt år siden i anledning premieren på Disney-serien «Only Murders in the Building», åpnet hun opp om hvordan det var å vokse opp i offentligheten.

- Du sa nylig at du signerte bort livet til Disney i ung alder, og det er lenge siden du var med på et TV-show. Hadde du noen reservasjoner for å returnere til tv etter oppveksten i Disney Channel?

LETTER PÅ SLØRET: «Love Island»-vinneren Nora Haukland forteller om singellivet, dating og det nære vennskapet med Sophie Elise Isachsen. Vis mer

- Definitivt ikke, svarte Selena Gomez til Dagbladet, og fortsatte:

- Jeg så etter et nytt show å gjøre nå, og uansett så er jeg mer enn stolt over arbeidet jeg gjorde med Disney. Det formet meg på en måte.

På spørsmål fra Dagbladet om hvorfor hun omsider, etter nesten ti år, returnerer til en tv-serie, forklarte 29-åringen at hun sa ja til rollen fordi hun ønsket å spille mot Steve Martin og Martin Short.

- Og det var noe jeg ville gjøre. Jeg visste ikke hva det neste ville bli for meg, for å være helt ærlig, og jeg ville at det skulle være noe som appellerer til et eldre publikum, samtidig som søstera mi kan se på. Dette var ikke noe jeg måtte tenke to ganger på - jeg var skikkelig spent, svarte hun blant annet.

MIMER?: Sanger Selena Gomez sto på en scene for første gang siden nyretransplantasjonen i sommer, men ikke alle var like imponert. Flere anklager stjerna for ikke å synge, men mime på scenen. Video: ABC / CNN / Foto: Chelsea Lauren/rex/shutterstock Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer