Taylor Frankie Paul:

Skandaleinfluenser tilbake etter voldsdrama

Mormon-influenseren ble i forrige måned arrestert og siktet på flere punkter.

COMEBACK: Influenseren er nå tilbake på TikTok etter å ha blitt arrestert. Foto: Skjermdump Instagram
COMEBACK: Influenseren er nå tilbake på TikTok etter å ha blitt arrestert. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

TikTok-stjerna Taylor Frankie Paul (28) har gjort stor suksess av å vise hvordan hun lever som en uortodoks mormon til sine fire millioner følgere.

Paul har vært svært åpen om sin sterke tro, og flere ble derfor sjokkerte da det ble kjent at 28-åringen var blitt arrestert for vold. Kort tid etter ble det også kjent at hun var siktet på flere punkter, der ett av punktene dreide seg om barnemishandling.

I uttalelsen fra politiet kom det fram at de rykket ut til en adresse fredag 17. februar etter mistanke om vold. Seinere skal de ha fått inn videobevis, som skal ha vist vold i hjemmet med et barn til stede.

Takket for støtten

På plattformen som gjorde henne kjent viser hun nå ansiktet sitt for første gang etter hendelsen. Det gjør hun i en video som viser morgenrutinen til henne og kjæresten Dakota Mortensen.

«Det har gått en stund, har savnet dere folkens», skriver hun i videobeskrivelsen.

Tidligere har hun uttalt seg på Instagram og takket for all støtte.

«De seineste ukene har vært de tøffeste ukene i mitt liv. Jeg har lyst til å takke alle som har støttet meg, de som har kontaktet meg og de fremmede som har stoppet for å gi meg en klem», skrev hun, og la til at hun har begynt å gå i terapi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer