Prins Louis:

Skandaleprinsen forlovet - slik reagerte ekskona

Prins Louis og ekskona la en meget skitten skilsmisse bak seg.

HYGGELIG NYHET: Prinsesse Tessy og Prins Louis gikk hver til sitt etter elleve års ekteskap i 2017. Nå er de begge forlovet på nytt. Foto: Frank Rollitz / REX / NTB
HYGGELIG NYHET: Prinsesse Tessy og Prins Louis gikk hver til sitt etter elleve års ekteskap i 2017. Nå er de begge forlovet på nytt. Foto: Frank Rollitz / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Vi er svært glade over å kunne annonsere forlovelsen mellom vår sønn, prins Louis, og frøken Scarlett-Lauren Sirgue. Prinsene Gabriel og Noah (Louis' sønner journ.anm) står sammen med oss og omgir paret med all vår kjærlighet. Vi ønsker dem enorm lykke», het det i en pressemelding fra storhertug Henri og storhertuginne Maria Teresa av Luxembourg denne uka.

Sønnen deres, prins Louis (34), hadde forlovet seg med advokaten Scarlett-Lauren Sirgue, og gratulasjonene har naturligvis ikke latt vente på seg.

Det er foreløpig ikke kjent når det kongelige bryllupet skal finne sted, men en ting som er sikkert, er at dette blir Louis' andre ekteskap.

Eksen gratulerer

Fra 2006 til 2017 var han nemlig gift med prinsesse Tessy, som han fikk to sønner med. Skilsmissen skulle vise seg å bli langt fra enkel, og havnet blant annet i retten.

NYTT BRYLLUP: Tessy og Louis da de giftet seg i 2006. Sistnevnte med sønnen Gabriel på armen. Nå har eksparet funnet lykken på hver sin kant. Foto: Frank Rollitz/REX/NTB
NYTT BRYLLUP: Tessy og Louis da de giftet seg i 2006. Sistnevnte med sønnen Gabriel på armen. Nå har eksparet funnet lykken på hver sin kant. Foto: Frank Rollitz/REX/NTB Vis mer

Nå, fire år seinere, ser det imidlertid ut til at de to eksene har klart å legge det tilsynelatende skitne bruddet bak seg.

I fobindelse med forlovelsen denne uka har nemlig Tessy gratulert eksmannen med den hyggelige begivenheten.

HILSEN FRA EKSEN: Tessy sendte følgende beskjed til eksmannen. Foto: Skjermdump fra Instagram
HILSEN FRA EKSEN: Tessy sendte følgende beskjed til eksmannen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Endelig er det ute også. Gabe, Noah, Frank og jeg er så glade for dere begge og ønsker dere ikke annet enn det beste og mye lykke», skriver hun på Instagram-story, ifølge People.

Louis og Tessy fikk sønnene Gabriel (15) og Noah (13) sammen.

ELEKTRISK BIL: Etter lunsjen kjørte prins Harry seg selv og bruden til bryllupsfesten i en Jaguar E-Type Concept Zero. Video: Kensington Palace via CNN Vis mer

Venter barn

Og det er ikke bare for prinsen lykken smiler. Tidligere i år kunne også Tessy avsløre at hun hadde forlovet seg på nytt. I januar i år ble det nemlig kjent at eks-prinsessen hadde forlovet seg med den sveitsiske forretningsmannen Frank Floessel, som hun fant sammen med i 2020.

En måned seinere kunne hun også dele den hyggelige nyheten om at de venter sitt første barn sammen.

Det gjorde hun ved å dele to bilder på Instagram, hvor hun poserte sammen med forloveden. På det første bildet så man henne ikledd en gul kjole, med Floessel stående bak henne iført dress, samtidig som han holdt godt rundt henne.

«Våren er den perfekte tida for delikate blomster å vokse», skrev hun til bildet, og dermed indikerte at hun venter barn.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer