Prinsesse Birgitta:

Skandaleprinsessa fikk gravid-sjokk

Det er ikke alle som har fått med seg at Carl Philip og Sofia venter sitt tredje barn.

VISSTE INGENTING: Prinsesse Birgitta (t. v) var ikke klar over at nevøen Carl Philip og kona Sofia ventet sitt tredje barn da Svensk Damtidning ringte. Her er hun med søstera prinsesse Margaretha. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB
VISSTE INGENTING: Prinsesse Birgitta (t. v) var ikke klar over at nevøen Carl Philip og kona Sofia ventet sitt tredje barn da Svensk Damtidning ringte. Her er hun med søstera prinsesse Margaretha. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I forrige uke ble det kjent at den svenske kongefamilien skal utvides enda en gang. Prins Carl Philip (41) og prinsesse Sofia (36) venter sitt tredje barn, og det er absolutt grunn til å tro at de to sønnene Alexander (4) og Gabriel (3) ser fram til å bli storebrødre.

Nyheten om den kongelige familieforøkelsen spredte seg raskt verden over, men det ser ikke ut til at alle har fått med seg at prinseparet i Sverige venter barn igjen.

Da det svenske ukebladet Svensk Damtidning ringte prins Carl Philips gudmor prinsesse Birgitta (83) for å få en kommentar til den trivelige nyheten, ble de nemlig møtt med et stort spørsmålstegn.

- Det vet jeg ingenting om, men dersom det stemmer, er jo det fantastisk, sier den omstridte prinsessa til ukebladet.

Birgitta er en av kong Carl Gustafs (74) fire søstre, og har med åra vært mer opptatt av sigarettrøyking, golf og soling hjemme på Mallorca enn sine kongelige plikter.

Til Sverige

Det er kanskje ikke så rart at nyheten ikke hadde nådd prinsesse Birgitta - i og med at hun bor langt unna hjemlandet Sverige. 83-åringen har riktignok aldri vært særlig opptatt av kongelig kutyme og oppførsel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer