Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Boris Becker:

Skandalesex og rådyr skilsmisse. Nå sa banken «game, set and match» til Boris Becker

Boris Becker skapte overskrifter da han fikk barn etter en affære - nå er stjerna gått konkurs.

KONKURS: Boris Becker gjorde seg bemerket som ung tennisspiller. Nå har stjerna gått konkurs. Foto: People Picture/Willi Schneid/REX/Shutterstock
KONKURS: Boris Becker gjorde seg bemerket som ung tennisspiller. Nå har stjerna gått konkurs. Foto: People Picture/Willi Schneid/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbaldet): Tennistjerna Boris Becker (49) har tidligere gjort seg godt bemerket i idretten med en rekke store titler. Han er blant annet den første tyskeren til å vinne Wimbledon-turneringa. Men han ga seg ikke der.

Bare 17 år gammel vant han turneringa, noe som også gir han tittelen som den yngste noensinne til å vinne den prestisjefylte tennisturneringa.

Jobbet for Djokovic

I seinere tid har Becker jobbet som trener for tennisstjernen Novak Djokovic, men sluttet brått i desember i fjor.

Siden den gang har ting bare gått nedover for 49-åringen.

Han har nemlig gått konkurs. Dette skriver ITV News.

49-åringens advokater har i dag, onsdag, søkt om en siste sjanse for tennisprofilen til å betale ned sin langvarige gjeld.

Likevel har finansrådgiver Christine Derrett uttalt at det mangles troverdige bevis på at stjerna vil klare å nedbetale gjelden innen kort tid. Hun nektet derfor å henlegge saken. Kort tid etter rettshøringen ble det kjent at konkursen fremdeles er gjeldende.

Konkurssøknaden ble begjært av den private banken «Arbuthnot Latham & Co» i forbindelse med en gjeldsdom på Becker tilbake til 2015.

Fikk barn med modell

Tidligere har ryktene rundt Beckers forhold kommet til overflaten. Han skal angivelig ha hatt samleie med modellen Angela Ermakova (41) i et skap på den japanske restauranten Nobu i 1999. Dette skriver The Telegraph.

Affæren satte sine spor og gav tennistjerna et kjærlighetsbarn sammen med modellen. Også dette hadde sin pris. Dette førte nemlig til en dyr skilsmisse mellom Becker og ekskona Barbara Feltus. Skilsmissen skal ha kostet 49-åringen omlag 215 millioner norske kroner.

Men nå har Becker, som venter sitt fjerde barn med sin nye kone, modell Sharlely Kerssenberg innrømmet at hendelsen tok plass i trappen på restauranten.

- Jeg vet ikke om badet er et bedre sted, men det skjedde faktisk i trappen mellom badene så det var ikke noe skap, har han tidligere fortalt.

Hele Norges coronakart