Gwyneth Paltrow:

Skandalestjerna har blitt refset for sine kontroversielle livsstilsråd, men hun bryr seg fint lite

- Jeg er her for å gjøre dette. 

DELER TIPS: Gwyneth Paltrow har utviklet Goop.com fra å være et digitalt nyhetsbrev til et livsstilsmagasin på nett. Der har hun delt blant annet oppskrifter, kjærlighetsråd og helsetips. Foto: John Salangsang/BFA/REX/Shutterstock
DELER TIPS: Gwyneth Paltrow har utviklet Goop.com fra å være et digitalt nyhetsbrev til et livsstilsmagasin på nett. Der har hun delt blant annet oppskrifter, kjærlighetsråd og helsetips. Foto: John Salangsang/BFA/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Gwyneth Paltrow (44) er ikke bare en anerkjent skuespiller, men har de siste åra også vært en forkjemper når det gjelder helse og en naturlig livsstil.

Gjennom livsstilsmagasinet Goop, som hun er kurator for, deler 44-åringen en rekke råd og oppskrifter som hun flere ganger har blitt refset for.

Hun har blant annet rådet kvinner til å dampe vaginaen sin, tipset influensasyke til å sitte mye i badstu og promotert bikinier til barn.

- Jeg liker meg selv

I februar-utgaven av bladet InStyle forteller Paltrow at hun ikke lenger bryr seg om at ikke alle støtter livsstilen hennes.

- Da jeg fylte 40, følte jeg at jeg at jeg fikk en gratis programvareoppdatering som jeg ikke forventet. Det bare skjedde. Plutselig tenkte jeg: «Å, dette er fantastisk. Jeg bryr meg ikke! Jeg liker meg selv, og jeg skal bare leve livet mitt. Jeg kommer til å slutte å bekymre meg og rive meg selv ned», sier hun.

«Glee»-stjerna erfarte også at selv om noen velger å kritisere valgene hennes, pleier de etter hvert å forstå hennes måte å tenke på.

- Jeg har lært hvordan syklusen fungerer. Det pleide å være at jeg ville snakke om noe eller skrive om det, og mange folk tenkte: «Hva i all verden snakker hun om? Hun er en heks!» Og senere ville det snu. Så nå erkjenner jeg det: OK, jeg kommer til å snakke om dette, og mange vil tenke at det er rart, og det er sånn det er.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer