Nicole Richie:

Skandalestjerna om den turbulente fortida: - Kommer ikke til å beklage

«Simple Life»-stjerna har vært i mye trøbbel. Selv angrer hun ikke på noe. 

VAR SKANDALØS: Nicole Richie, her fotografert i 2007, angrer ikke på fortida. Hun skriver likevel at det har skjedd mye siden den gang, og at hun nå har gitt seg selv noen egne titler. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni, NTB scanpix 
VAR SKANDALØS: Nicole Richie, her fotografert i 2007, angrer ikke på fortida. Hun skriver likevel at det har skjedd mye siden den gang, og at hun nå har gitt seg selv noen egne titler. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni, NTB scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Fra 2003 til 2007 gikk den kontroversielle serien «The Simple Life» på TV i USA.

Der forsøkte rikmannsjentene Paris Hilton (35) og Nichole Richie (35) å legge seg på nivået til den amerikanske arbeiderklassen. Penger ble noe de måtte jobbe for, og yrkesveier som bønder og butikkmedarbeidere var noe de fikk bryne seg på.

Det er snart ti år siden seriens siste episode gikk over skjermen, og det har skjedd mye med programlederne. Paris Hilton er fortsatt en av verdens mest populære kjendiser, og Nicole Richie har beholdt tittelen som realitystjerne.

Hun er nemlig aktuell med programmet «Candidly Nicole», som har gått på VH1 siden 2014. 35-åringen har forandret seg mye siden «The Simple Life». Hun har blant annet to små barn og en ektemann.

Angrer ikke på fortida

En skulle kanskje tro at man ved alderen ville le av seg eller angre på fortidas skandaler, som alle arrestasjonene. Det gjør hun imidlertid ikke.

I et åpent brev på Lena Dunhams «Lenny Letter» skriver hun at hun heller har valgt å akseptere fortida.

- Jeg hører ofte ting som «Wow, du så en gang sånn ut, men ser sånn ut nå» eller «Du var så vill før, og nå er du en engel!», skriver hun i brevet og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer