Nicole Richie:

Skandalestjerna om den turbulente fortida: - Kommer ikke til å beklage

«Simple Life»-stjerna har vært i mye trøbbel. Selv angrer hun ikke på noe. 

VAR SKANDALØS: Nicole Richie, her fotografert i 2007, angrer ikke på fortida. Hun skriver likevel at det har skjedd mye siden den gang, og at hun nå har gitt seg selv noen egne titler. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni, NTB scanpix 
VAR SKANDALØS: Nicole Richie, her fotografert i 2007, angrer ikke på fortida. Hun skriver likevel at det har skjedd mye siden den gang, og at hun nå har gitt seg selv noen egne titler. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni, NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Fra 2003 til 2007 gikk den kontroversielle serien «The Simple Life» på TV i USA.

Der forsøkte rikmannsjentene Paris Hilton (35) og Nichole Richie (35) å legge seg på nivået til den amerikanske arbeiderklassen. Penger ble noe de måtte jobbe for, og yrkesveier som bønder og butikkmedarbeidere var noe de fikk bryne seg på.

Det er snart ti år siden seriens siste episode gikk over skjermen, og det har skjedd mye med programlederne. Paris Hilton er fortsatt en av verdens mest populære kjendiser, og Nicole Richie har beholdt tittelen som realitystjerne.

Hun er nemlig aktuell med programmet «Candidly Nicole», som har gått på VH1 siden 2014. 35-åringen har forandret seg mye siden «The Simple Life». Hun har blant annet to små barn og en ektemann.

Angrer ikke på fortida

En skulle kanskje tro at man ved alderen ville le av seg eller angre på fortidas skandaler, som alle arrestasjonene. Det gjør hun imidlertid ikke.

I et åpent brev på Lena Dunhams «Lenny Letter» skriver hun at hun heller har valgt å akseptere fortida.

- Jeg hører ofte ting som «Wow, du så en gang sånn ut, men ser sånn ut nå» eller «Du var så vill før, og nå er du en engel!», skriver hun i brevet og fortsetter:

VOKST OPP: Det er snart ti år siden Nicole Richie og Paris Hilton reiste rundt i USA for å lage tv-serie. Nå skriver stjerna at hun ikke angrer på noe, men at hun likevel har vokst den turbulente livsstilen fra seg. Foto: Joe Schildhorn/BFA/REX/Shutterstock, NTB scanpix
VOKST OPP: Det er snart ti år siden Nicole Richie og Paris Hilton reiste rundt i USA for å lage tv-serie. Nå skriver stjerna at hun ikke angrer på noe, men at hun likevel har vokst den turbulente livsstilen fra seg. Foto: Joe Schildhorn/BFA/REX/Shutterstock, NTB scanpix Vis mer

- Jeg kommer ikke til å beklage for at jeg var meg selv, bare sånn at dere skal få en triumferende slutt, skriver 35-åringen.

Hun påpeker at hun ikke orker å tro på en verden med etablerte sannheter, der alt er svart eller hvitt, og at hun heller foretrekker å leve midt på.

Stjerna forklarer at hun gjennom årenes løp har fått mange titler av både media og mannen i gata. I brevet tar hun selv eierskap over konseptet.

- Nå, som 35-åring, er de eneste titlene som holder seg de jeg gir meg selv: Nicole Camille Richie-Madden. Mor. Kone. Hageekspert. Takk for meg, avslutter hun brevet, som i dag er omtalt i flere amerikanske medier.

Turbulent fortid

Nicole Richie var tidligere kjent som ei partyglad jente, som ofte var å se på byen i Las Vegas og Los Angeles med venninner som Paris Hilton og Lindsay Lohan.

Hun har vært i trøbbel med loven flere ganger. I 2007 tilbragte hun hele 82 minutter i fengsel, etter at hun året før ble tatt for å kjøre i ruspåvirket tilstand. Richie var egentlig dømt til fire dager i fengsel, men ble sluppet løs på grunn av plassmangel.

Ifølge Fox News ble hun arrestert flere ganger fra 2002 til 2007. Hun var ute på prøvetid fram til slutten av 2010.

Stjerna har også slitt betraktelig med kroppen sin. I 2006 skrev Dagbladet at Richie skulle til behandling, for det som ble omtalt som «en manglende evne til å legge på seg».

I 2008 kom dattera Harlow til verden, og året etter ble sønnen Sparrow født. Bildene av deres førstefødte ble solgt til People Magazine for en million dollar den gang.

Realitystjerna er Lionel Richies adoptivdatter, og har jobbet med å designe klær og tilbehør, ifølge AP.

Tidligere i år fikk hun oppmerksomhet for sine nakne hud. Richie hadde nemlig valgt å droppe sminken til fordel for en naturlig look.

I et intervju med People Magazine i starten av september fortalte Richie at hun synes det er deilig å få en pause fra sminken.

- Jeg skjønner at noen liker det. Men jeg føler meg mest som meg selv uten sminke, sa hun.