«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis 2021»:

Skaper full forvirring: - I'm out

I søndagens episode setter Isabel Raad seg inn i en bil og forsvinner ut i mørke natta.

TREKKE SEG: Isabel Raad vil trekke seg etter første etappe av «71 grader nord - norges tøffeste kjendis» Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» er i gang, og et knippe av landets kjendiser har tatt farvel med trygge rammer, faste rutiner og alt som hører til begrepet hverdagsluksus.

I første og andre episode får man bli med på deltakernes første oppdrag. Der blir de kastet ut i store utfordringer. Oppgaven er å bestige Store Brekketind, som ligger 1579 meter over havet i Stranda kommune i Møre og Romsdal.

For å bestige fjellet er de nødt til å klatre, blant annet over en isbre, noe som byr på utfordringer for lag Nordkapp, som består av «God morgen Norge»-programleder Vår Staude (54), komiker Henrik Elvestad (47), programleder Victor Sotberg (29), og influenserne Iselin Guttormsen (33) og Isabel Raad (26).

Måtte hentes ned

Sistnevnte kjenner på frykten når hun ser opp på toppen av fjellet. Etter litt betenkningstid tar likevel Raad fatt på utfordringen, men hun kommer imidlertid ikke langt før hun får panikk og tårene presser på.

Raad blir til slutt nødt til å hentes ned fra isbreen av sikkerhetsteamet.

- Jeg er veldig sta, så jeg prøvde å gå opp. Jeg hylgrein og skalv og prøvde å pushe på, men når det virkelig føles feil og jeg ble så redd, kommer det til et punkt hvor du faktisk ikke kan pushe deg selv og du blir nødt til å gå ned igjen, sier Raad i programmet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer