Kristin Cavallari og Jay Cutler:

Skaper full forvirring med gjenforening

Deler kryptisk Instagram-innlegg sammen med eksmannen.

SAMMEN IGJEN?: Etter at Kristin Cavallari delte et bilde av seg selv sammen med eksmannen Jay Cutler er dere flere fans som klør seg i hodet. Her avbildet i 2019. Foto: Timothy Hiatt / AFP / NTB
SAMMEN IGJEN?: Etter at Kristin Cavallari delte et bilde av seg selv sammen med eksmannen Jay Cutler er dere flere fans som klør seg i hodet. Her avbildet i 2019. Foto: Timothy Hiatt / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke ukjent at kjendispar finner tilbake til hverandre igjen etter å ha vært skilt og flyttet fra hverandre.

Dermed er det kanskje ikke så rart at flere fans er håpefulle om at dette også gjelder «The Hills»-stjerna Kristin Cavallari (34) og Jay Cutler (37). I fjor annonserte stjerneduoen at de skulle skilles etter å ha vært et par i ti år. Sammen har de barna Camden (8), Jaxon (6) og Saylor (5).

«Med stor sorg har vi etter ti år sammen besluttet å gå fra hverandre», skrev realitystjerna i et innlegg på Instagram, og fortsatte:

«Vi har bare kjærlighet og respekt for hverandre og er dypt takknemlige for tida vi har hatt sammen, minner vi har skapt, og barna vi er så stolte av. Dette er bare en situasjon hvor to mennesker har vokst fra hverandre. Vi ber om at alle respekterer privatlivet vårt mens vi prøver å finne vei i denne vanskelige tida for familien».

Sammen igjen?

Bakgrunnen for hvorfor fansen nå tror at eksparet kan ha funnet tilbake til hverandre er et bilde av de to sammen delt på Cavallaris Instagram. Cutler har for øvrig også delt det samme bildet på sin Instagram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer