Bianca Ingrosso:

Skaper full forvirring med klinevideo

En video av Bianca Ingrosso og influenser Lucas Armando Feola får flere av fansen til å sperre opp øynene.

VEKKER OPPSIKT: Bianca Ingrosso fikk høre det av fansen etter at hun delte en video av at hun kysset en annen enn kjæresten Phillipe Cohen. Foto: Henriette Eilertsen / Dagbladet
VEKKER OPPSIKT: Bianca Ingrosso fikk høre det av fansen etter at hun delte en video av at hun kysset en annen enn kjæresten Phillipe Cohen. Foto: Henriette Eilertsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det siste året har det vært knyttet stor forvirring til forholdet mellom den svenske influenseren Bianca Ingrosso (25) og Phillipe Cohen (26). Duoen har funnet tilbake til hverandre etter brudd en rekke ganger, og ryktene rundt forholdet har vært mange.

Førstnevnte har vært svært åpen om utfordringene i forholdet ved flere anledninger, sist i september meddelte 25-åringen at hun og kjæresten hadde ei tøff tid i forholdet.

Tøff tid

I en video på YouTube forklarte Ingrosso at hun håpet at hun og Cohen kom til å klare å løse problemene i forholdet.

«For å være helt ærlig, ser jeg ingen andre som jeg vil få barn og gifte meg med. Så jeg håper at vi vil vare evig, men for å være helt ærlig og realistisk, går vi gjennom en tøff periode», fortsatte hun.

Den siste tida har imidlertid 25-åringen ikke vært hjemme, men på en ferietur i Marbella sammen med sine to venner Lovisa Worge og Lucas Armando Feola. Under ferieturen fikk fansen et innblikk gjennom blant annet Ingrossos YouTube-videoer.

En av videoene fikk imidlertid flere av følgerne til å sperre opp øynene. I YouTube-videoen filmet trioen at de befant seg på en italiensk restaurant, hvor Ingrosso plutselig utbryter spøkefullt «skal vi kline?» til vennen Lucas Armando Feola.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer