Bianca Ingrosso:

Skaper full forvirring med klinevideo

En video av Bianca Ingrosso og influenser Lucas Armando Feola får flere av fansen til å sperre opp øynene.

<strong>VEKKER OPPSIKT:</strong> Bianca Ingrosso fikk høre det av fansen etter at hun delte en video av at hun kysset en annen enn kjæresten Phillipe Cohen. Foto: Henriette Eilertsen / Dagbladet
VEKKER OPPSIKT: Bianca Ingrosso fikk høre det av fansen etter at hun delte en video av at hun kysset en annen enn kjæresten Phillipe Cohen. Foto: Henriette Eilertsen / Dagbladet Vis mer
Publisert

Det siste året har det vært knyttet stor forvirring til forholdet mellom den svenske influenseren Bianca Ingrosso (25) og Phillipe Cohen (26). Duoen har funnet tilbake til hverandre etter brudd en rekke ganger, og ryktene rundt forholdet har vært mange.

Førstnevnte har vært svært åpen om utfordringene i forholdet ved flere anledninger, sist i september meddelte 25-åringen at hun og kjæresten hadde ei tøff tid i forholdet.

Tøff tid

I en video på YouTube forklarte Ingrosso at hun håpet at hun og Cohen kom til å klare å løse problemene i forholdet.

«For å være helt ærlig, ser jeg ingen andre som jeg vil få barn og gifte meg med. Så jeg håper at vi vil vare evig, men for å være helt ærlig og realistisk, går vi gjennom en tøff periode», fortsatte hun.

Den siste tida har imidlertid 25-åringen ikke vært hjemme, men på en ferietur i Marbella sammen med sine to venner Lovisa Worge og Lucas Armando Feola. Under ferieturen fikk fansen et innblikk gjennom blant annet Ingrossos YouTube-videoer.

En av videoene fikk imidlertid flere av følgerne til å sperre opp øynene. I YouTube-videoen filmet trioen at de befant seg på en italiensk restaurant, hvor Ingrosso plutselig utbryter spøkefullt «skal vi kline?» til vennen Lucas Armando Feola.

Spørsmålet får imidlertid Lovisa Worge til å minnes en video av Ingrosso og Feola.

- Det er den mest motbydelige videoen jeg har sett i hele mitt liv. Saken er at jeg og Lucas har en greie med å kysse når vi er fulle, og det er ganske sykt og jeg blir så kvalm, uttaler Ingrosso om hendelsen.

Feola blir like ubekvem som Ingrosso og utbryter:

- Nei, den er så ekkel, den er så ekkel!

FÅR REFS: Bianca Ingrosso delte nylig en video på YouTube hvor hun og flere andre svenske influensere festet, danset og klemmet på hverandre. Nå får hun kjeft fra den svenske regjeringen. Vis mer

Kliner til

Videre får man til slutt se videoklippet av hendelsen det er snakk om. I videoen ligger Feola oppå Ingrosso i hete omfavnelser før de kliner til.

Og det var nettopp kysset som fikk flere til å se rødt. Under YouTube-videoen har det strømmet inn med kritikk, og det er tydelig at kysset mellom Feola og Ingrosso har skapt full forvirring.

<strong>KYSS:</strong> Bianca Ingrosso og Lucas Armando Feola holdt ikke tilbake i videoen. Foto: Skjermdump fra YouTube.
KYSS: Bianca Ingrosso og Lucas Armando Feola holdt ikke tilbake i videoen. Foto: Skjermdump fra YouTube. Vis mer
<strong>HETE OMFAVNELSER:</strong> I videoen holdt Bianca Ingrosso og Lucas Armando Feola godt rundt hverandre. Foto: Skjermdump fra YouTube.
HETE OMFAVNELSER: I videoen holdt Bianca Ingrosso og Lucas Armando Feola godt rundt hverandre. Foto: Skjermdump fra YouTube. Vis mer

«Bianca ble så sur når Phillipe så på eller ga oppmerksomhet til andre jenter, mens hun kliner rundt. Lite selvrespekt kjenner jeg», lyder en kommentar.

«Elsker deg, men hva synes kjæresten din om at du kliner med andre?» spør en annen følger.

Flere stiller også spørsmål ved om Ingrosso og Cohen fortsatt er sammen, eller om Ingrosso har blitt singel.

«Om dere to kliner på fylla og det er deres greie, hva synes kjæresten din om det? Eller er du singel?», skriver en, mens en annen følger opp med:

«Hva skjer med Phillipe? Hva sier han?»

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

- Helt sykt hvordan man kan misforstå

I en oppdatering på Instagrams historiefunksjon valgte imidlertid Ingrosso å slå tilbake mot kritikken hun har møtt fra følgerne sine.

- Jeg hadde ikke tenkt å ta opp noe fordi jeg synes det er helt sykt hvordan man kan misforstå en YouTube-video så mye, som så mange har gjort, uttalte hun, ifølge Hänt.

Videre påpekte Ingrosso at hun, Worge og Feola bare tullet gjennom hele videoen. Ingrosso velger imidlertid ikke å avsløre når filmen av kysset ble innspilt, eller om hun og Cohen fortsatt er et par.

Ingrosso har som nevnt tidligere vært åpen om utfordringene i forholdet med Cohen. I juni røpet hun blant annet at de to skulle begynne i parterapi. Det kom fram i en video på YouTube.

- Denne gangen her, uansett hvor bra vi kanskje har det nå, så kommer vi til å starte med parterapi. Det er ikke noe jeg skammer meg over. Jeg går til en psykolog og synes også at han (kjæresten, journ.anm.) burde gå til en psykolog, for det er mye han går gjennom i livet sitt som ikke har med meg å gjøre, var blant det hun uttalte i videoen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer