Harry Styles

Skaper historie

Den britiske artisten Harry Styles skaper historie med sin forside av motemagasinet Vogue.

HISTORISK: Harry Styles skaper historie med sin forside av motemagasinet Vogue. Foto: Scott Garfitt / Pa Photos / NTB
HISTORISK: Harry Styles skaper historie med sin forside av motemagasinet Vogue. Foto: Scott Garfitt / Pa Photos / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den britiske sangeren og gitaristen Harry Styles (26) fikk for alvor fart på musikkarrieren sin etter deltakelsen i det britiske sangprogrammet «X Factor». Der ble han koblet sammen med Niall Horan (27), Liam Payne (27), Zayn Malik (27) og Louis Tomlinson (28), og sammen dannet de boybandet One Direction.

Boybandet oppnådde stor suksess, og etter bandets oppløsning bega Styles seg ut på en solokarriere. I 2017 kom han ut med sitt første soloalbum «Harry Styles», før han fulgte opp med albumet «Fine Line» i fjor. Begge albumene ble suksesser.

Nå skaper han også historie, ifølge CNN. Briten er nemlig den første mannen som har fått pryde forsida av motemagasinet Vogue.

Beundrer klær i kvinneavdelingen

På forsida stiller artisten, som ikke er fremmed for å ta sjanser når det kommer til mote, i en spesialsydd kjole fra merket Gucci.

I intervjuet innrømmer artisten at klær er til for at man skal kunne ha det gøy, eksperimentere og leke med det. Han er heller ikke redd for å viske ut skillet mellom klær for menn og kvinner.

- Det som er veldig spennende er at alle disse linjene bare smuldrer bort når du tar vekk at det finnes klær for menn og klær for kvinner. Når du fjerner noen barrierer, åpner du en arena der du kan spille. Jeg går i butikker noen ganger, og bare se på klær i kvinneavdelingen og tenker at de er fantastiske, forklarer han til motemagasinet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.