Levi Try og Øyunn Krogh:

Skaper hodebry for «Sommerhytta»-paret

En overraskende faktor har satt en stopper for «Sommerhytta»-vinnernes flytteplaner.

PROBLEMATISK: Levi Try og Øyunn Kroghs flytteplaner er foreløpig satt på vent. Foto: TV 2
PROBLEMATISK: Levi Try og Øyunn Kroghs flytteplaner er foreløpig satt på vent. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da kjæresteparet Øyunn Krogh (26) og Levi Try (24) etter ti ukers blodslit ble stående igjen som vinnerne av «Sommerhytta» sesong 4, fikk de også hytta de hadde bygd.

Den er lokalisert på idylliske Lyseren, hvor de tilbringer mye tid. Men det koster penger å eie ei hytte, så de var tidlig åpne om at de skulle leie den ut for å kunne gå i null.

Men selv om de allerede er hytteeiere, deler de fortsatt et rom i et kollektiv - og trives godt med det. De legger imidlertid ikke skjul på at de planlegger å finne seg noe eget:

- Nå er jeg veldig klar for å flytte. Det er ikke noe galt med kollektivet, altså, men nå har det snart vært corona i to år og jeg kjenner at jeg trenger litt «space». Å oppholde seg i et rom helt alene - det savner jeg, innrømmer Krogh.

Også Try bekrefter at de har planer om å flytte:

- Ja, absolutt, det har vi. Det er kanskje veldig naturlig å tenke det var det første man skulle gjøre etter at man fikk seg hytte, men så har det ikke blitt slik.

Paret forteller at de ønsker å kjøpe leilighet, og allerede har vært på visning. Men det er likevel én ting som stopper hele prosessen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer