Anniken Jørgensen letter på sløret om ekskjæresten

Skapte overskrifter med bruddet. Torsdag dukket de opp sammen igjen

«Bloggerne»-profilen snakker åpent om forholdet med ekskjæresten.

- VIL BLI SAMMEN IGJEN: I sommer ble det slutt mellom Anders Gran og toppblogger Anniken Jørgensen. Torsdag avslørte hun overfor Dagbladet at følelsene ikke er lagt helt på is, og hun utelukker ikke at de finner tilbake til hverandre igjen. Foto: Espen Solli
- VIL BLI SAMMEN IGJEN: I sommer ble det slutt mellom Anders Gran og toppblogger Anniken Jørgensen. Torsdag avslørte hun overfor Dagbladet at følelsene ikke er lagt helt på is, og hun utelukker ikke at de finner tilbake til hverandre igjen. Foto: Espen Solli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Blogger og modell Anniken Jørgensen (21) har hele veien valgt å være åpen overfor leserne sine, spesielt når det kommer til kjærligheten. Gjennom sin karriere som blogger har hun vært i to forhold. Et resulterte i en fire år lang kjærlighetssorg, og det andre tok akkurat slutt.

Jørgensen var inntil nylig sammen med den 25 år gamle bergenseren Anders Gran Sjurseth. I sommer kunne hun imidlertid avsløre at de to, som på et tidspunkt bodde sammen, hadde valgt å gå fra hverandre.

På tross av bruddet, møtes de fortsatt flere ganger i uka. Torsdag dukket de også opp sammen på lanseringen av den nyeste sesongen av «Bloggerne» på TV 2.

Utelukker ikke gjenforening

- Det her viser vel at man kan være ekskjærester og gode venner samtidig, sier hun til Dagbladet.

Bloggeren ville egentlig ikke dele bruddet med leserne sine. Hun følte seg imidlertid pliktig, fordi hun hadde delt såpass mye av forholdet på både bloggen og på sosiale medier.

Selv om det nå er slutt, klarer hun ikke gi slipp på Gran Sjurseth.

- Han er bestevennen min, og han kjenner meg inn og ut. Det er vanskelig å forlate en person helt når man vet så mye om hverandre. Han er mye ute og reiser og det er jeg og, men vi ser hverandre kanskje tre ganger i uka, sier hun og legger til at han «egentlig bare er med i dag for å ta bilder».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer