Jennifer Lawrence:

Skapte storm etter spøk om rumpe-tabbe. Nå legger hun seg flat

- Jeg mente ikke å være respektløs overfor folket på Hawaii.

BEKLAGER SEG: Under innspilling på Hawaii skal Jennifer Lawrence ha brukt hellige steiner til å klø seg på rumpa. Dette fortalte hun under forrige ukes sending av Graham Norton Show. Etter at historien skapte storm på sosiale medier, har hun nå gått ut og unnskyldt seg. Video: BBC Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Filmstjerna Jennifer Lawrence (26) fikk denne uka krass kritikk etter at hun fortalte om en pinlig rumpe-tabbe da hun gjestet talkshowet «The Graham Norton Show».

I tv-programmet fortalte Oscar-vinneren at hun brukte noen «hellige steiner til å klø seg på rumpa» da hun var på «The Hunger Games»-innspilling på Hawaii for noen år siden.

I kjølvannet av stormen som oppstod på sosiale medier, har Jennifer Lawrence nå gått ut på Facebook og beklaget oppførselen hun utviste i talkshowet:

«Fra Jen, til internett: Jeg mente absolutt ikke å være respektløs overfor folket på Hawaii. Jeg trodde virkelig at jeg viste at jeg skammet meg ved å fortelle at jeg var 'forbannelsen', men jeg forstår at dette ikke ble oppfattet som morsomt og jeg beklager hvis jeg fornærmet noen» skriver Lawrence i innlegget.

- Det er sånn Jen er

Filmstjernas beklagelse ble publisert på Facebook fredag kveld norsk tid, og siden har kommentarene strømmet inn under innlegget.

Noen tar 26-åringen i forsvar og mener at det finnes folk som ikke eier humor. Andre skriver at utenforstående ikke kan bestemme hva som er morsomt eller ikke for de innfødte på Hawaii.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer