KAN DEN MÅLE SEG MED TEGNEFILMEN?: Svenske Alexander Skarsgård er til sommeren aktuell som Tarzan i eventyrfilmen «The Legend of Tarzan». I den anledning måtte han både forvandle kroppen sin til det ekstreme. Video: Warner Bros Vis mer

Skarsgård om sexscenene med andre menn: - Absolutt frigjørende

Den «Tarzan»-aktuelle svensken åpner seg om vampyrtida.

(Dagbladet): 39 år gamle Alexander Skarsgård er i disse dager aktuell som en av Disneys mest kjente karakterer. I spillefilmen «Legenden om Tarzan» spiller svensken hovedrollen som jungelmannen.

Han har imidlertid mange andre roller under beltet. For mange vil han alltid være kjent som vampyren Eric i «True Blood», en serie han spilte i i seks år.

Skarsgårds karakter lot seg ikke definere av legning, noe som resulterte i at han hadde flere sexscener med andre menn.

I et intervju med homomagasinet PrideSoruce forteller han nå om hvordan han taklet det hele.

- Utrolige scener

Flere av sexscenene fra vampyrserien har gjennom tida klart å skape overskrifter. Skarsgård har på sin side alltid hatt det gøy på jobb under innspilling av nettopp disse.

- Det er en av de mest inngående opplevelsene noen sinne. Absolutt frigjørende. Selv om det var dritmye nakenhet i serien, føltes det aldri unødvendig, forteller han og fortsetter:

- Man må bare akseptere det... Det er utrolige scener, forteller han.

39-åringen forteller at han er stolt over å ha vært med i en serie som viser fram karakterer med flere seksuelle legninger.

Han kan relatere seg til hvorfor manusforfatteren valgte å ta dette grepet i serien.

SPILLER TARZAN: Alexander Skarsgård (39) er i disse dager aktuell som jungelkongen Tarzan. Foto: Jonathan Olley/Warner Bros. Entertainment, NTB scanpix
SPILLER TARZAN: Alexander Skarsgård (39) er i disse dager aktuell som jungelkongen Tarzan. Foto: Jonathan Olley/Warner Bros. Entertainment, NTB scanpix Vis mer

- Det skaperen gjorde var vakkert og banebrytende. Det fordi jeg, helt siden jeg var liten, har hatt noen nær meg som jeg så opp til som var homofil. Det gjorde livsstilen like normal for meg som alle andre livsstiler, sier han.

Ble ikke skadet

I forkant av «Tarzan»-premieren har Skarsgård og motskuespilelr Margot Robbie fått oppmerksomhet. Regissøren, David Yates, har tidligere fortalt at de intime scenene «gikk så voldsomt for seg» at Skarsgård ble både gul og blå.

Robbie kunne imidlertid avkrefte dette i april under et intervju med svenske Aftonbladet.

- Det stemmer ikke. Nå vil ingen spille inn sexscener med meg igjen, tullet hun.

Skarsgård, som også lot seg intervjue, sa imidlertid følgende:

- Etter alle scenene der jeg sloss mot aper, var det først under sexscenene med Margot at jeg ble skadet.

Imponerte Rihanna

Skarsgård har blitt kåret til Sveriges mest sexy mann fem ganger. Han har også fått oppmerksomheten til norgesaktuelle Rihanna.

Det var «True Blood» fikk stjerna til å legge merke til svensken.

Barbaderen har tidligere omtalt ham som «så hot» etter at de to spilte mot hverandre i filmen «Battleship».