<strong>MULIG SKATTESVINDEL:</strong> Italiensk politi har slått til mot Gucci etter mistanke om at de ikke har betalt skatt på flere milliarder kroner. Foto: NTB scanpix
MULIG SKATTESVINDEL: Italiensk politi har slått til mot Gucci etter mistanke om at de ikke har betalt skatt på flere milliarder kroner. Foto: NTB scanpix Vis mer

Gucci:

Skatterazzia hos Gucci

Mistenker juks hos motegiganten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Italiensk politi har gjennomført en razzia i lokalene til motegiganten Gucci, som mistenkes for skatteunndragelse i milliardklassen.

Ifølge påtalemyndigheten har Gucci i flere år bokført inntektene fra salg i Italia i Sveits, noe motehuset skal ha spart nærmere 13 milliarder kroner i skatt på.

Avsløringen bygger på opplysninger fra en tidligere ansatt i Gucci, og italiensk politi har ifølge avisa La Stampa brukt tre dager på å gjennomsøke motegigantens hovedkvarter i Milano, samt flere andre lokaler.

Gucci ble etablert i Firenze i 1921, og har siden den gang blitt et av verdens mest populære motehus. Nylig ble de slått av Balenciaga som verdens heiteste merke.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer