Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Skavlan må unnskylde etter Ari Behns utfall

Fredrik Skavlans nye talkshow vil komme med en unnskyldning for at Ari Behn fikk komme med uimotsagte påstander. .

|||Behn kom med kraftige utfall mot kongehuskritikker Carl-Erik Grimstad under Skavlans nye program på svensk fjernsyn forrige fredag.

Én side av saken
— Vi har innsett at vi ikke har håndtert dette riktig bra. Da Ari Behn ble så kritisk skulle Fredrik Skavlan ha sagt at Grimstad ikke var til stede, at vi bare fikk en side av saken. Det innså vi i etterkant at ikke skjedde, og det er ikke bra, sier kommunikasjonsdirektør Helga Baagøe i SVT til VG.

Det er ennå ikke bestemt om Skavlan selv skal framføre unnskyldningen eller om det skal gjøres på annen måte.

Dette var Skavlans andre av til sammen åtte planlagte programmer for SVT. Programmet er klaget inn for den svenske Granskingsnemnden for radio og TV. Baagøe avviser at det er grunnen til at de ber om unnskyldning i fredagens program.

Unnskyldning
SVT har tatt kontakt med Grimstad for å informere ham om at det vil bli framsatt en unnskyldning, og spurt ham om det er noe han ønsker å si i sakens anledning.
Grimstad sier SVT har opptrådt redelig, men har ikke noe å tilføye. Han understreker at det ikke er han som har innklaget programmet.

(NTB)