Nicolas Cage:

Skiftet navn på grunn av superkjent onkel

Skuespilleren har hatt sine opp- og nedturer.

TURBULENT KARRIERE: 54 år gamle Nicolas Cage var en av verdens mest berømte filmstjerner en gang i tida. Nå vurderer han å legge karrieren på hylla. Foto: NTB scanpix
TURBULENT KARRIERE: 54 år gamle Nicolas Cage var en av verdens mest berømte filmstjerner en gang i tida. Nå vurderer han å legge karrieren på hylla. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- I forhold til mitt eget personlige syn på jobben min, nyter jeg veien det går mye mer enn jeg har gjort tidligere, sa Nicolas Cage (54) i et intervju med Interview Magazine tidligere i år.

Skuespilleren, som i 1996 vant sin første, og hittil eneste, Oscar-statuett, var en gang blant Hollywoods mest ettertraktede og best betalte skuespillere.

«Leaving Las Vegas», «Face/Off» og «National Treasure» er titler på bare et knippe av de nesten 100 filmene 54-åringen har spilt i gjennom sin årelange karriere.

De siste åra har det imidlertid vært mer fokus på hans turbulente privatliv enn karrieren hans, og det er mange år siden han har hatt noen karrieremessige høydepunkt.

Likevel har han faktisk spilt inn minst én film i året siden 80-tallet, og ifølge IMDb ligger han heller ikke på latsida i 2018.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer