John Arne Riise:

Skiftet nummer etter Thoresen-stunt

Eks-fotballspilleren skjønte lite da sms-ene rant inn. - Ufint, barnslig og patetisk, mener han.

AMPERT: Espen Thoresen (62) og John Arne Riise (40) møtte hverandre i vinterens første «Farmen kjendis»-tvekamp søndag. De to var langt fra perlevenner inne på gården. Foto: Alex Iversen / TV 2

AMPERT: Espen Thoresen (62) og John Arne Riise (40) møtte hverandre i vinterens første «Farmen kjendis»-tvekamp søndag. De to var langt fra perlevenner inne på gården. Foto: Alex Iversen / TV 2

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Søndag ble det klart at tidligere fotballspiller John Arne Riise (40) er ute av «Farmen kjendis», etter å ha tapt søndagens tvekamp i kunnskap mot komiker Espen Thoresen (62).

Det skjedde etter en uke med svært anspent stemning mellom de to.

Bakgrunnen for konflikten er den mye omtalte sms-skandalen i 2005, da Riise havnet på forsiden av flere av landets største aviser. Dette etter å ha sendt en rekke tekstmeldinger til norske kvinner, der han ba dem ut på en romantisk middag.

Fikk hundretalls meldinger

Litt seinere var Thoresen konferansier på en festival utenfor Bergen. Fra scenen oppga han telefonnummeret til den daværende fotballproffen, og oppfordret de mange publikummerne om å sende ham melding.

Overfor Dagbladet skrur Riise tida 15 år tilbake i tid.

- Jeg husker jeg satt hjemme i Liverpool den dagen, dette skjedde jo mens jeg var aktiv. Det «poppet» inn meldinger fra ukjente numre. Jeg tenkte: «Hva skjedde nå, egentlig?», sier han.

Han fortsetter:

- Det kom noen hundre meldinger, så jeg spurte én av dem hvordan personen hadde fått tak i nummeret mitt. Da fikk jeg til svar at Espen Thoresen hadde offentliggjort nummeret mitt fra scenen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer