Tårevått i «Farmen kjendis»:

- Skikkelig bedritent gjort

Ingrid Vik Lysne knekker helt sammen etter en voldsom oppvask på «Farmen kjendis»-gården.

GRÅTKVALT: Ingrid Vik Lysne tar til tårene når noen bestemmer seg for å prøve å sabotere ukesoppdraget på «Farmen kjendis». Video: TV 2 / Rød løper. Vis mer
Publisert

Intrigene ser ikke ut til å ha noen ende i «Farmen kjendis» denne vinteren. Allerede den første uka bestemte NRK-profil Lina Adampour (36) seg for å reise hjem etter en lang og opphetet diskusjon med påstander om at kleskonge Ørnulf Høyer (60) hadde brukt ordet «pakkis».

Tirsdag denne uka gikk slaktingen av gris litt vel ut av proporsjoner, og onsdag fortsetter dramaet med en skikkelig oppvask på Steinsjøen gård i Østre Toten kommune.

BRAST I GRÅT: Ingrid Vik Lysne tar skikkelig til tårene under praten med Trond Moi i onsdagens episode. Foto: TV 2
BRAST I GRÅT: Ingrid Vik Lysne tar skikkelig til tårene under praten med Trond Moi i onsdagens episode. Foto: TV 2 Vis mer

- Helt absurd

- En heftig dag, innrømmer storbonde Ingrid Vik Lysne (31) til Dagbladet om de mildt sagt hete scenene som oppsto.

Bakgrunnen for det som oppstår er at to andre deltakere skal ha funnet verktøy de hadde tilgjengelig liggende bortgjemt i en bekk. Disse to deltakerne skal deretter ha pekt ut en annen deltaker som hovedmistenkt i det som kan ha vært forsøk på sabotasje.

- Det var helt absurd, for Aurora hadde spådd oss i tarotkort uka før. Der fikk jeg et kort som jeg bare måpte av, for det sto at jeg skulle få hjertet mitt knust, at jeg skulle bli lei meg. Så kom denne dagen, forteller Lysne.

JOBBER HARDT: Ørnulf Høyer, Christopher Mørch Husby, Aleksander Sæterstøl og Jan Tore Kjær med verktøy i bruk. Plutselig ble noe av verktøyet funnet i en bekk. Foto: Anton Soggiu / Strix / TV 2
JOBBER HARDT: Ørnulf Høyer, Christopher Mørch Husby, Aleksander Sæterstøl og Jan Tore Kjær med verktøy i bruk. Plutselig ble noe av verktøyet funnet i en bekk. Foto: Anton Soggiu / Strix / TV 2 Vis mer

Hun fortsetter:

- Det var en helt jævlig dag! I utgangspunktet var jeg så fornøyd med at alle ukeoppdragene var i havn, og jeg så for meg at dette kom til å gå bra òg. Så fant man plutselig dette verktøyet i en bekk, hvor det var helt åpenbart at noen hadde køddet det til.

Reagerte på beskyldninger

Det var ikke en mulig sabotasje 31-åringen reagerte sterkest på.

- Det oppsto en stemning der to på gården mente de hadde sett en annen deltaker der nede, og jeg fikk veldig på følelsen av at det var disse to som hadde gjort det i utgangspunktet. Jeg vet den dag i dag fortsatt ikke hvem som la det verktøyet der.

Og:

- Om det faktisk var sånn at disse to sto bak, hadde gjort det - da mener jeg det er skikkelig bedritent gjort.

- Knakk fullstendig sammen

«Farmen kjendis»-deltakeren legger ikke skjul på at hun der og da flommet over av følelser.

- Jeg ble så skuffet! Dette skjedde rett før førstekjempevalget i tillegg, så da jeg kom inn og skulle ta valget visste jeg ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg ga et ultimatum i plenum for å presse fram en skyldig. Det endte i at jeg ble helt knust og begynte å hylgråte. Jeg knakk fullstendig sammen.

FOBI: Det tar ikke lang tid før utfordrer på «Farmen kjendis», Jan Tore Kjær, må møte sin største fobi. Reporter og video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

TV-seerne får etter hvert se at kokk og deltaker Trond Moi (53) tar et lite oppgjør med storbonden, der han kritiserer lederstilen hennes og at det som nå hadde skjedd var at samtlige følte seg mistenkt for «ulovlighetene».

- Da ble jeg oppløst i tårer, for jeg syntes det var ræva timing. Jeg gruer meg til å se det på TV, men jeg håper jeg klarer å le av det. Men: Jeg har ikke grått så mye siden jeg var barn, sier hun med et smil til Dagbladet.

Moi sier til Dagbladet at han er enig i at timingen var dårlig.

- Jeg burde ventet en dag med å ta det opp med Ingrid. Likevel synes jeg Ingrid gjorde en fantastisk jobb som storbonde, og at hun løste alle oppgaver på en strålende måte, bedyrer han.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer