Nils Kvalvik og «Torpet»:

- Skikkelig forbanna på TV 2

Ble kastet ut av programmet. Partene er fortsatt svært uenige.

FORBANNA: Nils Kvalvik måtte forlate «Farmen» etter den mye omtalte fyllefesten i 2020. På «Torpet» ett år måtte han igjen pakke sakene sine etter regelbrudd. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nils Kvalvik (40) fikk mye oppmerksomhet i fjorårets «Farmen», spesielt da flere deltakere ble tatt i å besøke hytter i nærheten, og dermed bryte de strenge coronarestriksjonene i «Farmen»-produksjonen.

Kvalvik var en av dem, og da én av de skyldige måtte forlate innspillinga i fjor bestemte han seg for å ta en for laget og reise hjem.

I høst, ett år etterpå, gjorde 40-åringen comeback i sidekonkurransen «Torpet». Men det viste seg at det ikke skulle vare fryktelig lenge.

Under fem uker etter at innspillinga startet, ble han nemlig kastet ut igjen. Nok en gang fordi produksjonen mener han har brutt reglene.

- Sint

Det er i episoden som ble sluppet på TV 2 Play natt til fredag at det blir klart at finnmarkingen er ferdig i programmet. Det skjer, for mange, på en oppsiktsvekkende måte.

- Jeg ble bare skikkelig, skikkelig forbanna på TV 2 og Strix (produksjonsselskapet, journ. anm.). Jeg blir sint bare jeg tenker på det, sier Nils Kvalvik til Dagbladet i dag.

Bakgrunnen for dramatikken er at deltakerne, og produksjonen, en dag finner ut at kuene på gården har rømt. Ifølge den hjemsendte deltakeren tok de med seg kamerateamet og prøvde å finne dyra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.