Lasse Matberg:

- Skikkelig ubehagelig

Espen Thoresen må ut i ny tvekamp og reagerte ved å gå rett til motangrep. Konfliktene fortsetter i «Farmen kjendis».

REAGERTE: Espen Thoresen var ikke fornøyd med å bli valgt til førstekjempe i onsdagens «Farmen kjendis», og sa tydelig ifra hva han mente. Foto: TV 2
REAGERTE: Espen Thoresen var ikke fornøyd med å bli valgt til førstekjempe i onsdagens «Farmen kjendis», og sa tydelig ifra hva han mente. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var dårlig stemning mellom komiker Espen Thoresen (62) og tidligere fotballspiller John Arne Riise (40) i forrige ukes «Farmen kjendis». Den første uka endte i at Thoresen slo ut Riise i en kunnskapskonkurranse.

Onsdag ble det klart at komikeren må ut i nok en kamp etter å ha blitt valgt til førstekjempe av denne ukas storbonde, Lasse Matberg (35). Men førstekjempevalget - det ble høydramatisk.

- Rart og urettferdig

- Jeg baserer mitt valg på en konkret hendelse. Og den jeg velger kan selv få velge om jeg skal ta begrunnelsen ansikt til ansikt eller i plenum, sa storbonden i episoden, før han til slutt valgte nettopp Espen Thoresen.

Denne ukas førstekjempe ville høre begrunnelsen i plenum, og det viste seg at Matberg hadde reagert på at Thoresen, som hadde ansvaret for å klippe lamaene på gården, ikke hadde fulgt oppgaveteksten og heller ikke hørt på det han hadde bedt ham om å gjøre.

Det fikk Thoresen til å reagere.

- Jeg synes det er rart og urettferdig, men det er ditt valg. Jeg tror det ligger mer bak enn det du sier til meg her og nå. Jeg har fått høre av andre at du har vært i klinsj med flere på grunn av din lederstil, som har vært konfronterende. Jeg oppfattet ikke at dette var en særlig stor hendelse, som du sier. Det er doble agendaer på gang, sa han i episoden, før Matberg tok til motmæle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer