Kristin Cavallari og Jay Cutler:

Skilles: - Han vanskjøttet ekteskapet

Kristin Cavallari og Jay Cutler skilles etter ti år. Nå er skilsmissesøknadene offentliggjort.

AVSLØRER DETALJER: Kristin Cavallari og Jay Cutler skrev i helga at de har vokst fra hverandre som par. Nå har nye detaljer i skilsmissen sett dagens lys. Foto: AFP / NTB Scanpix
AVSLØRER DETALJER: Kristin Cavallari og Jay Cutler skrev i helga at de har vokst fra hverandre som par. Nå har nye detaljer i skilsmissen sett dagens lys. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«Med stor sorg har vi etter ti år sammen besluttet å gå fra hverandre», skrev realitystjerna Kristin Cavallari (33) på Instagram søndag kveld.

Cavallari begynte å date NFL-stjerna Jay Cutler (36) seint i 2010, og allerede året etter forlovet de seg. Kun tre måneder seinere brøt de derimot med hverandre, men da Cavallari fant ut at hun ventet barn, ga de forholdet en ny sjanse.

De har barna Camden (7), Jaxon (5) og Saylor (4) sammen, og giftet seg i 2013.

«Utrygt»

Paret har vært sammen i ti år, og mens noen kanskje så skilsmissen komme etter å ha fulgt dem i realityserien «Very Cavallari», var det mange som likevel ble overrasket over nyheten.

Og nå har nye detaljer rundt skilsmissen blitt delt.

I rettsdokumenter som en rekke utenlandske medier har tilgang på, blant andre ET Online, kommer det fram at Cavallari søkte om separasjon 24. april, og oppga mislighold av ekteskapet og uforenlige forskjeller som grunnen til samlivsbruddet.

SKILLES: Etter ti år sammen, sju som mann og kone, skilles Jay Cutler og Kristin Cavallari. Foto: NTB Scanpix
SKILLES: Etter ti år sammen, sju som mann og kone, skilles Jay Cutler og Kristin Cavallari. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den 33 år gamle «Laguna Beach»-stjerna hevder i sine juridiske dokumenter at ektemannen er skyldig i upassende oppførsel i og overfor ekteskapet deres, noe som gjør det «utrygt og umoralsk».

Videre kommer det fram at eventuell dårlig oppførsel det i skilsmissedokumentene hevdes at hun er ansvarlig for, i så fall er et resultat av ektemannens upassende oppførsel i ekteskapet.

Vil ha hovedomsorgen

Cutler på sin side søkte om skilsmisse 21. april, altså ikke samme dag som kona, og oppga uforenlige forskjeller som grunnen til bruddet. Han oppga imidlertid ingenting om dårlig oppførsel fra Cavallaris side i dokumentene.

Paret har som nevnt tre barn sammen, som 33-åringen nå ønsker hovedomsorgen for. Samtidig ønsker hun barnebidrag fra Cutler, og oppgir at NFL-stjerna får tillatelse til å komme på besøk, samt at han skal betale for barnas helse- og livsforsikring.

UTROSKAPSRYKTER: Cutler og Cavallari har vært offer for utroskapsrykter, men sto sammen gjennom stormen. Nå skal forskjeller mellom dem være blant årsakene til at de går hver til sitt. Her sammen i desember. Foto: NTB Scanpix
UTROSKAPSRYKTER: Cutler og Cavallari har vært offer for utroskapsrykter, men sto sammen gjennom stormen. Nå skal forskjeller mellom dem være blant årsakene til at de går hver til sitt. Her sammen i desember. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ektemannen på sin side ber om delt omsorg for barna, og opplyser videre at han har vært den forelderen som alltid har vært tilgjengelig og hjemme med dem.

36-åringen mener at paret rettferdig skal dele eiendeler de har hatt sammen gjennom ekteskapet.

I sine dokumenter mener Cavallari at hun har vært mest til stede for barna, og at hun derfor bør få hovedomsorgen.

«Besøksforbud»

Som nevnt søkte paret, som er bosatt i Nashville, om skilsmisse tidligere denne måneden. I de juridiske dokumentene kommer det også fram at det ble søkt om besøksforbud, noe som ifølge nettstedet er prosedyre i Tennessee.

Dette hindrer Cavallari og Cutler i å gjøre noe med felles eiendom, trakassere hverandre eller flytte på barna.

Ifølge TMZ er Tennessee en såkalt fault-state, som betyr at for å kunne skilles, må en part i ekteskapet ha oppført seg uriktig. Det kan derfor være grunnen til at Cavallari beskylder ektemannen for å vanskjøtte ekteskapet.

TUNGT: Stephanie Pratt, kjent fra den amerikanske dokusåpen «The Hills», har tidligere slitt med avhengighet. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

«Vi har bare kjærlighet og respekt for hverandre og er dypt takknemlige for tida vi har hatt sammen, minner vi har skapt, og barna vi er så stolte av. Dette er bare en situasjon hvor to mennesker har vokst fra hverandre. Vi ber om at alle respekterer privatlivet vårt mens vi prøver å finne vei i denne vanskelige tida for familien», skrev Cavallari på Instagram søndag.

I skrivende stund har innlegget fått over 382 000 likerklikk, og støttende kommentarer renner fremdeles inn.

Det skal likevel sies at mange skriver at de så skilsmissen mellom stjerneparet komme - noe som ikke er tatt helt ut av det blå.

Utroskapsrykter

Gjennom tre sesonger har man nemlig kunnet følge dem i realityserien «Very Cavallari», som i hovedsak handler om Kristin Cavallari, hennes merke Uncommon James, men også parets privatliv.

De har riktignok aldri vist fram sine tre barn i serien, men har snakket åpent om utfordringer de har stått overfor sammen og hver for seg.

I seriens nyeste sesong ble det heftig spekulert på om Cutler hadde vært utro mot kona med hennes bestevenninne, noe han hardnakket avkreftet.

- Da sesong to hadde premiere gikk det mange rykter i sosiale medier om at Jay og Kelly (Kelly Henderson, journ.anm.) hadde en affære. Ikke en eneste gang har jeg tenkt at det har vært sant, har 33-åringen blant annet sagt i en episode.

Følte seg ikke støttet

I samme serie har det i løpet av tidligere sesonger kommet fram at Cavallari ikke følte at hun hadde ektemannen i ryggen når det gjaldt egen karriere.

- Hør her. Her om dagen hadde vi samtalen om at jeg ikke har hatt mulighet til å prioritere deg. Jeg gikk fra den samtalen og tenkte «vent litt, hvorfor er dette min feil?», sa hun i en episode, ifølge E! News.

- Jeg føler bare at det ikke er rettferdig. Jeg føler at hvis du virkelig hadde støttet og oppmuntret meg og alt jeg holder på med, så hadde jeg hatt lyst til å prioritere deg. Det hadde vært en annen situasjon, men jeg føler at alt jeg jobber med er et problem, fortsatte hun.

RIV I HJERTET: I Senkveld forteller Henriette Steenstrup om hva som hjalp henne da hun var midt oppi skilsmisse. Vis mer

Etter å ha delt følelsene sine overfor ektemannen, svarte Cutler at han må gjøre en bedre innsats.

Cavallari har også åpenhjertig fortalt at ekteskapet ikke har vært så rosenrødt som det har latet til fra utsida.

- Jay har vært fantastisk, ja. Fra utsida virker ting perfekte og så fine. Men faktisk så er de ikke det, og det suger. Det er sånn det er med ekteskap, opp- og nedturer, sa hun, og la til at det har vært sånn gjennom hele forholdet deres.

Utover parets Instagram-innlegg i helga, har foreløpig ingen av partene uttalt seg noe mer om skilsmissen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer