Busy Philipps:

Skilles etter 15 år

- Hvem har funnet opp den regelen?

SKILLER SEG: Stjerna skiller seg fra regissør Marc Silverstein. Foto: Shutterstock/NTB
SKILLER SEG: Stjerna skiller seg fra regissør Marc Silverstein. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

«Cougar Town»-skuespiller Busy Philipps (42) og manusforfatter og regissør Marc Silverstein (50) ga hverandre sitt ja sommeren i 2007.

Nå har paret bestemt seg for å gå hver til sitt, og skilles etter 15 år som mann og kone, melder People.

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

- Hvem fant opp regelen?

Under fredagens episode av podkasten «Busy Philipps Is Doing Her Best», forteller tobarnsmora at hun og Silverstein allerede har vært separert i lang tid.

- Vi diskuterte virkelig hvordan vi skulle håndtere det offentlig. Fordi da vi først separerte oss, var det i februar i fjor, forteller hun.

- Men sannheten er, det er en konvensjonell idé om hva en offentlig person skal gjøre når et forhold tar slutt som er veldig godt etablert, ikke sant?

- Man kommer med en uttalelse, man er forpliktet til å forbli venner, «vær så snill å respektere privatlivet vårt og familiens i denne tiden», ikke sant? Men sannheten er, hvem fant opp den regelen om at det er slik det skal gjøres? Jeg er seriøs.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland / Rød Løper Vis mer

Philipps forteller at til syvende og sist skal man gjøre det som er best for sin familie. Hun avslører at tanken på å komme med en offentlig uttalelse da hun og Silverstein hadde bestemt seg, gjorde dem begge uvel.

Hun understreker også at de fremdeles er veldig glad i hverandre.

Søkte trøst hos en annen

I løpet av 15 år som mann og kone har eksparet støtt på flere utfordringer. I skuespillerens bok, «This Will Only Hurt a Little» fra 2018, innrømmer hun at hun søkte trøst hos en annen mann under en dårlig periode i parforholdet.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

«Det var en mann jeg var venn med, en annen far. Vi spiste lunsj og greier. Tekstet. Snakket mye på telefonen. Helt ærlig, jeg var forelsket i ham. Jeg likte ham. Kanskje til og med elsket ham? Han likte tydeligvis meg også», skriver hun i boka.

Oppfordring til andre foreldre

Philipps og Silverstein har to barn sammen: Birdie Leigh (13) og Cricket Pearl (8).

Birdie Leigh er ikke-binær og bruker hen-pronomen. 42-åringen har ved flere anledninger vist sin støtte til det skeive miljøet.

KOMMENTERER BRUDDET: Kjendismanager David Eriksen kommenterer bruddet mellom ham og Hedvig Glestad. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen. Vis mer

I mars publiserte stjerna et innlegg på Instagram av seg selv og 13-åringen, skriver People.

«Fort. Hva kaller du en forelder som støtter hvem barnet er? En forelder. Det er alt», skrev Philipps til bildet, og oppfordret andre foreldre til å stille opp og støtte barna sine.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer