James Hetfield:

- Skilles etter 25 år

Metallica-vokalist skal ha søkt om skillsmisse fra kona.

BRUDD: Metallica-vokalisten og kona skal ha søkt om skillsmisse tidligere i år. Foto: AP Photo/Tony Dejak/NTB.
BRUDD: Metallica-vokalisten og kona skal ha søkt om skillsmisse tidligere i år. Foto: AP Photo/Tony Dejak/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Frontmann i Metallica, James Hetfield (59), og kona Francesca Hetfield (52) skilles etter 25 år som mann og kone. Det forteller kilder nær paret til TMZ.

Rockeren møtte kona i 1992, og giftet seg i 1997. De har tre barn sammen, to jenter og en gutt.

Skilsmissepapirene skal, ifølge kildene, blitt sendt inn tidligere i år, men aldri blitt gjort offentlig, slik at paret kunne holde det utenfor rampelyset.

OVERRASKET: Metallica klinte til med norsk kjempeslager i Trondheim. Video: Øyvind Rønning. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen, Dagbladet TV Vis mer

Hetfield har tidligere gitt kona æren for å ha hjulpet han gjennom tøffe tider, inkludert problemer med å håndtere sinnet, og rusavhengighet.

I et intervju har 59-åringen tidligere uttalt at kona en gang truet med å ta barna og forlate han, hvis han ikke kunne få temperamentet under kontroll.

I 2019 så metalbandet seg nødt til å utsette sine konserter i Australia og New Zealand.

Årsaken var at Hetfield igjen hadde blitt sjekket inn på rehabilitering.

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

«Som mange av dere vet så har vår bror James strevd med avhengighet i mange år. Han har nå, uheldigvis, sett seg nødt til å gå inn i et behandlingsprogram igjen», skrev bandet på Twitter den gangen.

Hetfield dannet Metallica sammen med den danske trommeslageren Lars Ulrich i 1981.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer