Simon Baker og Rebecca Rigg:

Skilles etter 29 år

«The Mentalist»-stjerna og kona Rebecca brøt med hverandre i skjul.

SLUTT: Etter 29 år sammen, er ekteskapet over for skuespilleren Simon Baker (51) og kona Rebecca Rigg (53). Foto: Broadimage / REX / NTB
SLUTT: Etter 29 år sammen, er ekteskapet over for skuespilleren Simon Baker (51) og kona Rebecca Rigg (53). Foto: Broadimage / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Før helga ble det kjent at skuespiller Simon Baker (51) og kona Rebecca Rigg (53) skilles etter nesten tre tiår sammen.

Bruddet ble bekreftet i en uttalelse gjengitt av blant andre Entertainment Tonight:

«Simon Baker og Rebecca Rigg har kunngjort sin separasjon etter 29 års ekteskap. Dette langvarige paret gikk fra hverandre i det stille i april i fjor og sier i en felles uttalelse: - Vi er fortsatt nære venner, og våre tre barn vil alltid være det viktigste fokuset i våre liv».

Baker, som er mest kjent fra tv-seriene «The Mentalist» og «The Guardian», har også spilt i flere Hollywood-filmer, som «Margin Call», «L.A. Confidential »og «The Devil Wears Prada».

Rigg har også hatt stor suksess som skuespiller, og hun og Baker har også spilt sammen i Bakers seriesuksess «The Mentalist».

- Ikke ta det for gitt

I uttalelsen heter det altså at paret har vært gift i 29 år. De skal ha møtt hverandre tidlig på 1990-tallet, og spilte mot hverandre i den australske såpeoperaserien «E-Street».

Sammen fikk paret datteren Stella (27) og sønnene Claude (22) og Harry (19). Førstnevnte, Stella, har også fulgt i foreldrenes fotspor og har blant annet spilt mot faren sin i «The Mentalist».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer