Harvey Weinstein-skandalen:

Skilles etter anklagene om seksuell trakassering

Paret går fra hverandre etter ti års ekteskap.

SKILLES: Georgina Chapman går fra Harvey Weinstein etter New York Times' omfattende avsløring om at Hollywood-produsenten skal ha seksuelt trakassert flere kvinner over tre tiår. Foto: AP / NTB Scanpix
SKILLES: Georgina Chapman går fra Harvey Weinstein etter New York Times' omfattende avsløring om at Hollywood-produsenten skal ha seksuelt trakassert flere kvinner over tre tiår. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Designeren Georgina Chapman (41) sier i en uttalelse til People at hun velger å gå fra ektemannen sin, Harvey Weinstein (65), gjennom ti år.

Årsaken er New York Times' omfattende avsløring om Hollywood-produsenten Weinstein og hvordan han skal ha seksuelt trakassert flere kvinner over tre tiår.

Er knust

- Hjertet mitt gråter for alle kvinnene som har lidd så forferdelig på grunn av disse utilgivelige handlingene. Jeg har valgt å gå fra mannen min, sier Chapman i en uttalelse til People.

Chapman forteller videre i uttalelsen at omsorgen for hennes to små barn er hennes største prioritet i tida framover og ber samtidig media om å vise respekt for privatlivet deres.

Chapman og Weinstein giftet seg i 2007 og har to barn sammen - India Pearl (7) og Dashiel Max Robert (4).

Står fram

Skuespillere som Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie og Rosanna Arquette er blant flere som står fram og anklager Weinstein for seksuell trakassering.

Weinstein, som i 2012 ble kåret til bransjens aller mektigste av magasinet Time, skal ha benyttet sin posisjon til å kontrollere kvinner og menn til å gjøre som han ville gjennom kontrakter og forlik.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer