Shayne Lamas og Nik Richie:

Skilles etter elleve år

«Ungkaren»-stjerna Shayne Lamas og Nik Richie går hver til sitt.

BRUDD: «Ungkaren»-stjerna Shayne Lamas og ektemannen Nik Richie går hver til sitt etter elleve år sammen. Her er de avbildet i 2013. Foto: Rob Latour / REX / NTB
BRUDD: «Ungkaren»-stjerna Shayne Lamas og ektemannen Nik Richie går hver til sitt etter elleve år sammen. Her er de avbildet i 2013. Foto: Rob Latour / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Amerikanske Shayne Lamas (35) ble kjent som kvinnen som kapret hjertet til ungkarsmannen Matt Grant (40) i den 13. sesongen av «Ungkaren» i 2008.

Forholdet mellom realityprofilene varte imidlertid ikke lenge, og like etterpå brøt de forlovelsen.

To år seinere fant Lamas lykken med bloggeren og internettpersonligheten Nik Richie (42). De giftet seg like så godt i Las Vegas - åtte timer etter at de først hadde møttes.

I åra som fulgte fikk de dattera Press Dahl Lamas-Richie (9) og sønnen Lyon Lamas-Richie (5).

Brudd

Ti år og elleve måneder har gått siden det spontane bryllupet - og nå er det spikeren i kista for ekteskapet.

Det bekrefter de begge på sine Instagram-kontoer.

«Venner og familie, etter elleve år sammen har jeg og Nik blitt enige om å ta ut skilsmisse», skriver tobarnsmora innledningsvis til et bilde av henne og Richie iført boksehansker.

«Vi har bare kjærlighet og respekt for hverandre og verner om de åra vi delte sammen, minnene vi skapte og barna vi er så stolte av. Dette handler bare om to mennesker som vokser fra hverandre», fortsetter stjerna.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer