Zooey Deschanel og Jacob Pechenik:

Skilles etter fire år

- Vi har det bedre som venner.

OVER: Ekteskapet mellom Zooey Deschanel og Jacob Pechenik har tatt slutt. Foto: NTB Scanpix
OVER: Ekteskapet mellom Zooey Deschanel og Jacob Pechenik har tatt slutt. Foto: NTB ScanpixVis mer

I januar 2015 kom den gledelige nyheten om at «New Girl»-stjernen Zooey Deschanel (39) og produsenten Jacob Pechenik (47) hadde forlovet seg.

Samme sommer ga de hverandre sitt ja i all hemmelighet, og kort tid etterpå ble de foreldre for første gang da dattera Elsie (4) så dagens lys. De har også sønnen Charlie (2) sammen.

Fredag avslører derimot duoen at de går hver til sitt etter fire år som ektepar.

- Etter mye diskusjon og en lang periode med planlegging, så har vi funnet ut av at vi har det bedre som venner, forretningspartnere og samarbeidende foreldre, enn livspartnere, sier parets talsperson til People, og legger til:

- Vi vil fortsatt forplikte oss til bedriften vår, verdiene våre og viktigst av alt, barna våre. Tusen takk for at dere respekterer privatlivet vårt i denne perioden.

Deschanel og Pechenik viste seg sammen offentlig for første gang høsten 2014, bare en måned etter at skuespilleren hadde brutt med kjæresten Jamie Linden (39).

De forelsket seg på settet til filmen «Rock The Kasbah», hvor han var en av produsentene og hun hadde en rolle.

39-åringen, som er søsteren til «Bones»-stjernen Emily Deschanel (42), er også kjent fra filmer som kjent fra filmer som «Yes Man», «(500) Days Of Summer» og «The Hitchhiker's Guide to the Galaxy».

Fra 2009 til 2012 var Zooey gift med «Death Cab for Cutie»-vokalisten Ben Gibbard (43).