Boris Johnson:

Skilles etter rykteflom

Boris Johnson og Marina Wheeler skal skilles.

HVER TIL SITT: Etter 25 år sammen, har den britiske politikeren Boris Johnson og kona Marina Wheeler gått ut med at de skal skilles. Foto: NTB scanpix
HVER TIL SITT: Etter 25 år sammen, har den britiske politikeren Boris Johnson og kona Marina Wheeler gått ut med at de skal skilles. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har ved flere anledninger stormet rundt den konservative politikeren Boris Johnson de siste åra, men denne gangen er det privatlivet hans som skaper overskrifter.

Etter et 25 år langt ekteskap med kona, Marina Wheeler, har de nå bestemt seg for å gå fra hverandre. Det melder paret selv i en pressemelding, som Sky News har gjengitt.

Rykteflom

- For flere måneder siden, etter 25 år som gifte, bestemte vi oss for at det er best for alle parter om vi separeres. Vi har sagt oss enige i at vi skal skilles, og prosessen er nå underveis, heter det i meldingen.

- Som venner håper vi å kunne støtte våre fire barn i åra som kommer. Vi kommer ikke til å kommentere dette ytterligere, avsluttes meldingen med.

Sky skriver at meldingen om skilsmissen kommer i kjølvannet av at britiske tabloider avslørte at han ikke lenger bodde med kona, og at de skulle ha gått hver til sitt.

Han ble også anklaget for å ha vært utro, uten å selv ha kommentert disse påstandene. Likevel viste seg altså å være noe sannhet i ryktene. Nigel Evans, en politiker som har jobbet tett med Johnson, beskriver skilsmissen som en personlig tragedie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer