Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kelly Clarkson:

Skilles etter sju år

Artisten og ektemannen går fra hverandre.

SKILLES: Brandon Blackstock og Kelly Clarkson går fra hverandre. Foto: NTB scanpix
SKILLES: Brandon Blackstock og Kelly Clarkson går fra hverandre. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kelly Clarkson (38) og Brandon Blackstock (43) har vært gift i nesten sju år. Nå er det imidlertid slutt, melder People.

Nettstedet skriver at de har tilgang på skilsmissedokumentene, som ble levert av Clarkson forrige uke.

Sammen har de to barn - dattera River Rose (6) og sønnen Remington Alexander (4). Blackstock har to barn fra et tidligere forhold.

Corona-isolert

Det forhenværende paret møtte hverandre under en øvelse for Academy for Country Music Awards i 2006, og forlovet seg seks år seinere. Blackstock er sønnen til Clarksons manager, Blake Blackstock. I 2013 ga de hverandre sine ja, men nå har altså lykken tatt slutt.

Clarkson har oppgitt «uforenelige ulikheter» som årsak til at hun ønsker å skilles fra ektemannen.

Representanten til Clarkson har ikke kommentert skilsmissen overfor People.

Familien bor sammen på ranchen deres i Montana, og har vært der under coronapandemien. Clarkson skal ha lagt ut hjemmet sitt i Los Angeles til salgs i april, men siden ha fjernet annonsen, skriver nettstedet.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 25.10.2013 EKSKLUSIVT: Artist Kelly Clarkson har giftet seg med Brandon Blackstock, og heter nå Kelly Blackstock. Video: Weiss Eubanks Films Vis mer

Tidligere har Clarkson omtalt den kommende eksmannen som «den rette».

- Jeg har aldri vært så lykkelig, sa hun til Cosmopolitan i 2013.

Hatet å være gravid

Clarkson har vært åpen om at hun slettes ikke trivdes med å være gravid, og har tidligere avslørt at hun ba Blackstock om å sterilisere seg.

- Å være gravid er forferdelig. Det er ingenting magisk eller vakkert ved det. Jeg kommer til å minne barna mine om hva jeg gikk gjennom så lenge de lever, fortalte hun i 2016.

38-åringen ble kjent da hun vant amerikanske «Idol», og deltok i den første og eneste utgaven av «World Idol». Som kjent var det Kurt Nilsen (41) som stakk av med seieren, og ga den amerikanske sangstjerna en sur annenplass.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!