Kristin Cavallari og Jay Cutler:

Skilles etter ti år

- Vi har besluttet å gå fra hverandre.

SKILLES: Kristin Cavallari og Jay Cutler har besluttet å gå fra hverandre etter syv år som mann og kone. De har tre barn sammen. Foto: NTB Scanpix
SKILLES: Kristin Cavallari og Jay Cutler har besluttet å gå fra hverandre etter syv år som mann og kone. De har tre barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«The Hills»-stjerna Kristin Cavallari (33) og ektemannen Jay Cutler (36) skal skilles. Det skriver 33-åringen i et innlegg på Instagram. Paret giftet seg i 2013, og har vært sammen i ti år. Sammen har paret de tre barna Camden (7), Jaxon (5) og Saylor (4).

- Med stor sorg har vi etter ti år sammen besluttet å gå fra hverandre, skriver realitystjerna i innlegget på Instagram, og fortsetter:

- Vi har bare kjærlighet og respekt for hverandre og er dypt takknemlige for tida vi har hatt sammen, minner vi har skapt, og barna vi er så stolte av. Dette er bare en situasjon hvor to mennesker har vokst fra hverandre. Vi ber om at alle respekterer privatlivet vårt mens vi prøver å finne vei i denne vanskelige tida for familien.

Cavallari begynte å date Cutler seint i 2010, og de forlovet seg våren 2011. Kun tre måneder seinere brøt de derimot med hverandre, men da Cavallari fant ut at hun ventet barn, ga de forholdet en ny sjanse.

To år seinere giftet de som nevnt seg - og nå har de altså besluttet å gå fra hverandre etter ti år.

Egen TV-serie

Cavallari vokste opp midt i rampelyset, og hun fikk tidlig suksess i ungdomsserien «Laguna Beach», hvor hun spilte mot blant andre Lauren Conrad. Seinere har hun vært med i spin-off-serien «The Hills», som rullet på TV-skjermene fra 2006 til 2010.

Siden den gang har det vært heller stille fra Cavallari, som har bodd i Nashville sammen med ektemannen og deres tre barn.

De giftet seg i 2013 og har tatt en avgjørelse om å ikke eksponere barna på verken TV eller i sosiale medier. Cavallari har tidligere uttalt at barna bør få bestemme dette selv, noe de åpenbart er for unge til å avgjøre foreløpig.

I 2018 tok imidlertid 33-åringen for alvor fatt på livet i rampelyset igjen, da hun slapp tv-serien «Very Cavallari». I Norge har serien gått på TV 2, og for stjernens trofaste følgere har man fått tatt del i hverdagen hennes, på godt og vondt.

I 2015 mistet hun nemlig broren Michael Cavallari på tragisk vis, bare 30 år gammel. Den unge mannen ble funnet livløs i Utah, og først to måneder seinere ble dødsårsaken avslørt ifølge E! News.

TUNGT: Stephanie Pratt, kjent fra den amerikanske dokusåpen «The Hills», har tidligere slitt med avhengighet. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Ifølge flere amerikanske medier skal Michaels bortgang ha vært helt tilfeldig, og skyldtes hypotermi etter å ha vært utsatt for kuldegrader over lengre tid. Ifølge Store norske leksikon er hypotermi nedsatt kroppstemperatur som er lavere enn 35 grader.

«The Hills»: Kultserien gjør comeback. Bilder: MTV Vis mer

Dødsfallet har preget Cavallari-familien i aller største grad de siste åra, og i en episode av «Very Cavallari» i fjor, fortalte hun åpenhjertig om sorgen.

- Det var helt jævlig. De fant Mikes bil, og vi tenkte at han kanskje var på et hotell, så vi tenkte ikke så alvorlig på det til å begynne med. Jeg husker mamma ante at noe var galt, fordi hun ellers ville hørt fra ham, sa hun og fortsatte:

- Broren min var en nydelig sjel.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer