Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Julianne Hough og Brooks Laich:

Skilles etter tre år

- Jeg er ikke streit, avslørte stjerna i fjor.

SLUTT: Julianne Hough og Brooks Laich skal skilles. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Julianne Hough og Brooks Laich skal skilles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sommeren 2017 ga skuespiller og «Dancing With The Stars»-stjernen Julianne Hough (31) sitt ja til den tidligere NHL-proffen Brooks Laich (36) i en overdådig seremoni i Idaho.

Duoen hadde da vært sammen siden desember 2013, og forlovet siden august 2015. Nå, etter seks og et halvt år som kjærester og tre år som ektepar, er det slutt.

Det bekrefter Hough og Laich selv fredag.

- Vi har tilbrakt den tiden vi trengte hver for oss for å komme til beslutningen om å separeres etter en grundig og kjærlig overveielse, sier de i en pressemelding til People, og fortsetter:

SLUTT: Ekteparet har valgt å gå hver sine veier - etter tre år som mann og kone. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Ekteparet har valgt å gå hver sine veier - etter tre år som mann og kone. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi deler en overflod av kjærlighet og respekt for hverandre og vil fortsette å lede hjertene fra dette ståstedet. Vi ber vennlig om deres medfølelse og respekt for privatlivet slik at vi kan gå videre.

Bruddet kommer etter at paret har levd i karantene hver for seg under pandemien. Mens tv-stjernen har vært hjemme i Los Angeles, har Laich oppholdt seg i Idaho.

Dette har ført til flere spekulasjoner om at det har vært slutt en stund, blant både fans og mediene.

View this post on Instagram

Sunday sunshine ☀️

A post shared by Julianne Hough (@juleshough) on

-Jeg er ikke streit

I fjor kom 31-åringen, kjent fra filmer som «Safe Haven» og «Footloose», med en åpenhjertig innrømmelse overfor ektemannen om sin egen legning.

- Jeg sa, «Du vet at jeg ikke er streit (ikke heterofil, red.anm.), sant?», fortalte hun i et intervju med Women's Health.

Hvorpå Laich skal ha reagert med overraskelse.

- Han sa «Unnskyld meg, men hva sa du nå?». Og jeg bare: «Jeg er ikke det. Men jeg har valgt å være sammen med deg.»

I intervjuet med Women's Health fortalte Hough at hun har utviklet seg som menneske de siste åra, og at hun var redd for at dette skulle skremme ektemannen. Selv føler hun nemlig at hun har funnet en mening med livet, og at det har gjort henne grenseløs.

- Jeg ble kjent med den kvinnen jeg hadde innvendig som ikke trenger noe. Den jeg var, var en liten jente som trengte at han skulle beskytte meg. Jeg var redd for at han ikke skulle elske den siden av meg, men jo mer jeg var meg selv, jo mer ble han tiltrukket av meg, delte hun åpent med magasinet.

- For tjukk

Hough har tidligere vært kjent for å være selvsikker, og har ikke lagt skjul på noe som helst overfor pressen. Men hun har også innrømmet at hun til tider ikke har vært like trygg på seg selv.

Hun ble nemlig utsatt for en ubehagelig episode på et filmsett.

- Jeg spilte i en film hvor jeg ble fortalt at jeg var for tjukk for rollen hver eneste dag, fortalte hun i et intervju med Redbook i 2017, og la til at hun selv syntes hun var for tynn.

- Jeg har aldri vært så tynn i hele mitt liv, la hun til.

Etter den ubehagelige opplevelsen mistet Hough selvtilliten, og startet å sammenlikne seg selv med andre. Ved å stadig strebe etter ting hun liker ved seg selv, og trene på å tenke positivt, lærte skuespillerstjernen til slutt å bli glad i seg selv igjen.

SKAL SKILLES: En gang i tida var tonen svært god mellom ekteparet Rudy (75) og Judith (64) Giuliani. Nå tar de skittentøysvasken i full offentlighet. Video / foto: NTB Scanpix. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet Vis mer

Allerede som 10-åring flyttet den amerikanske blondinen til London for å bli danser sammen med broren Derek Hough (32). I et intervju med Cosmopolitan i 2013 kunne Hough avsløre at oppholdet i London medførte at hun ble misbrukt i en årrekke.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!