Skilles fra sin sjuende kone

Larry King og kona går hver til sitt etter 22 år.

SKILLES: Programlederlegenden Larry King (85) har vært gift åtte ganger. Nå vil han skilles fra kona gjennom 22 år. Foto: NTB Scanpix
SKILLES: Programlederlegenden Larry King (85) har vært gift åtte ganger. Nå vil han skilles fra kona gjennom 22 år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Programlederveteranen Larry King (85) har søkt om skilsmisse fra kona Shawn King (59) etter 22 års ekteskap. Det bekrefter førstnevntes advokat overfor People.

Paret giftet seg 5. september 1997, og har de to sønnene Chance (20) og Cannon (19) sammen. Opprinnelig leverte King inn en skilsmissesøknad i 2010, men valgte seinere å trekke denne tilbake.

85-åringen oppgir «uforenlige forskjeller» som grunn for at han nå ikke ønsker å fortsette ekteskapet. En rekke internasjonale medier omtaler at det har svirret utroskapsrykter rundt paret, hvor det påstås at kona skal ha hatt en årelang affære med en annen mann.

Dette har imidlertid paret selv avvist i flere intervjusammenhenger.

- Du sa et interessant ord, «rykter». Jeg har vært lenge i bransjen, neste år markerer 60 år, og jeg har måttet håndtere rykter i en lang tid. (...) Rykter er akkurat det det er, rykter. Jeg forteller sannheten, og vier ikke min tid til sånt, uttalte King i et intervju med Home & Family i 2016, ifølge People.

Kona stilte seg da bak uttalelsen og forklarte at det handlet om å stå sammen i situasjoner hvor det oppstår rykteflom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer